Latvijas tūrisma birojs Stokholmā organizē Latvijas SPA pasākumu

Šodien, 2.februārī pulksten 17:00 Stokholmā, Radisson SAS Strand Hotel notiks Latvijas SPA pasākums „Atklāj Latvijas TOP SPA”. Pasākumu organizē Latvijas tūrisma birojs Stokholmā sadarbībā ar LIAA pārstāvniecību Zviedrijā un LR vēstniecību Zviedrijā un tajā piedalīsies vadošās Latvijas SPA viesnīcas: Baltic Beach Hotel, Hotel Jūrmala SPA, Mārcienas muiža, Aquavilla SPA, kā arī Jūrmalas pilsētas Dome. No Zviedrijas puses pasākumā piedalīsies žurnālisti un tūrisma kompāniju pārstāvji.

 

Pasākuma ideja ir popularizēt SPA&Welness tūrismu uz Latviju un prezentēt Latvijas vadošos SPA Zviedrijā.

 

Pasākuma laikā notiks dažādi SPA demonstrējumi, kurus izmēģināt uz vietas varēs visi interesenti. Viesnīca Baltic Beach piedāvās ajurvēdisko masāžu ar bambusa kociņiem "Marma čikitsa", bet Hotel Jurmala SPA veiks galvas un roku masāžu.

 

Pasākumā skanēs dzīvā mūzika, kanādiešu izcelsmes, latviešu saksofonista Nika Gothema izpildījumā, bet noslēgumā notiks loterija, kurā būs iespēja vinnēt dažādas vērtīgas balvas no Latvijas SPA.

 

Kā uzsver LTB Stokholmā vadītāja Zane Zeļenkova, SPA šobrīd ir ļoti populāra dzīves stila un tūrisma tendence Zviedrijā. Zviedri aktīvi interesējas par SPA iespējām Latvijā, jo Zviedrijā SPA pakalpojumi ir samērā dārgi. Latvijas SPA pasākums dos iespēju iegūt Latvijas uzņēmējiem jaunus biznesa partnerus Zviedrijā, kā arī reklamēt Latviju kā tūrismam pievilcīgu zemi, kas piedāvā augstas kvalitātes veselības uzlabošanas un skaistuma produktus par labu cenu.

 

Saskaņā ar TAVA mārketinga stratēģiju, Zviedrijas tirgus Latvijai ir augsti prioritārs tirgus, kas pastāvīgi palielinās līdz ar jaunu transporta maršrutu atklāšanu, esošo palielināšanu un Latvijas popularitātes pieaugumu Zviedrijā. Saskaņā ar CSB datiem, Latviju 2005.gada 3.ceturksnī apmeklēja 4% zviedru un atstājot Latvijā 6,3 miljonus latus, kas ir trešais augstākais radītājs pēc ceļotāju izdevumiem Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5239799sec.