Nedēļas nogalē norisināsies visdažādākie kultūras, mākslas un atpūtas pasākumi

 

Jūras svētki

 

Ventspilī šos svētkus svinēsim 8.jūlijā. Pasākumi norisināsies dažādas pilsētas vietās. Ventas promenādes ūdeņos norisināsies regate mikro klases jahtām "Ventspils Brīvostas kauss". Rīta pusē notiks arī piemiņas brīdis pie pieminekļa "Jūrniekiem un zvejniekiem, kuru kaps jūras dzelmē". Visu dienu pilsētniekus un viesus priecēs dažādu kolektīvu uzstāšanās. Protams, neiztikt bez Neptūna ierašanās, bet pēcpusdienā  elpu aizraujošu programmu piedāvās Kubas un Argentīnas mūziķu apvienība "LATIN GROOVE ORQUESTA".


Pasakumu norises kalendāru skatīt  šeit

 

Riteņbraukšanas sacensības “Valka – Ērģeme – Valka”

 

Sestdien, 8. jūlijā Valkā notiks riteņbraukšanas sacensības “Valka – Ērģeme – Valka”. Starts un finišs Valkā pie kultūras nama pulksten 12.00. Dalībnieku reģistrācija no pulksten 11.00 starta vietā. Dalības maksa Ls 0,50 – skolēniem, Ls1,- - pieaugušajiem. Valkas pilsētas iedzīvotājiem dalība par brīvu.

 

Visu informāciju skatīt šeit

 

Kalsnavas arborētums pļaušanas čempionāta laikā rīko atvērto durvju dienu

 

Latvijas 7. čempionātā pļaušanā ar izkaptīm Kalsnavas arborētums rīko atvērto durvju dienu, aicinot sacensību viesus tuvāk iepazīt vienu no Latvijas lielākajām kokaugu kolekcijām.

 

 

11.00, 12.15, 13.30, 14.45 no AS „Latvijas Valsts meži” LVM Sēklas un stādi, administrācijas ēkas autostāvvietas interesenti ar autobusu varēs stundu garā ekskursijā iepazīt Kalsnavas arborētuma kolekcijas un ekspozīcijas. Tā kā pats čempionāts notiks arborētuma vecākajā daļā un apmeklētāji to varēs aplūkot, jau vērojot sacensības, ekskursiju galvenais objekts būs „Slodas” – arborētuma slēgtā teritorija, kur stādītas zemo skujkoku zemo formu un dekoratīvo krūmu kolekcijas un ekspozīcijas un kur ikdienā ekskursijas notiek tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

 

Visu infrormāciju skatīt šeit

 

Jauns sporta veids Latvijā!

 

Sestdien, 8. jūlijā, no plkst. 15.00 Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā, starp Ledus halli un Skeitparku būs pieejama īpaša atrakcija – kīkings (kiiking), kas ir sporta veids un izklaide vienlaikus, tā ir šupošanās uz milzīgām šūpolēm, kur katrs interesents var pats izvērtēt, ar cik lielu kārts garumu tas spēj griezties ap šūpoļu asi.

 

Visu infrormāciju skatīt šeit

 

Līvāni līksmo

 

Sestdien Līvāni gaidīs Jūs Pilsētas svētkos. Svētki sāksies ar Igauņu kora garīgās mūzikas koncertu. Dienas gaitā varēsiet vērot un iesaistīties atraktīvā latgaliešu šovā „Leivonu jautrī amatnīki” ar f/k „Turki”. Vakarpusē koncertēs „Putnu balle”, „Eolika”, „Bet - Bet” un varēsiet vērot saulrieta uguņošanu!

 

Visu infrormāciju skatīt šeit

 

 

Valmieras pilsētas svētki

 

Svētku norises gaitā varēsiet piedalīties amerikāņu auto izstādē un prezentācijā,  pilsētas pašdarbības kolektīvu un Valmieras sadraudzības pilsētu kolektīvu koncertā. Vakarā Jūs priecēs pūtēju orķestris ,,Auseklītis,, , ,,Melo-M,, , re:publik,, u.c.  

 

Visu infrormāciju skatīt šeit

 

Eiropa.lv vēl Jums notikumiem un iespaidiem bagātu nedēļas nogali!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.05.2024 - 26.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Latvija
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 22.05.2024 Ugunīgais flamenko Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. jūlijā Liepājas Simfoniskā orķestra koncertā izdejos ugunīgu flamenko. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66258216sec.