airBaltic sāks tiešos reisus uz Sāremā salu Igaunijā

Aviokompānija airBaltic ceturtdien sāks tiešos lidojumus uz Kuresāri Igaunijā, piedāvājot ērtāku iespēju nokļūt Sāremā salā, informēja uzņēmuma pārstāvji.


”Reisa atklāšana uz Sāremā iezīmē vēl vienu tūrisma attīstības tendenci – spa un veselības tūrisms, kuru iespējams apvienot ar aktīvo atpūtu Baltijas jūras salās, ” komentē airBaltic prezidents Bertolts Fliks komentē:


Tomas Kasemā (Toomas Kasemaa), Sāremā apgabala gubernators: “Latvija un Sāremā bijušas saistītas jau izsenis – Rīga un Kuresāre bija Livonijas pilsētas, tādēļ to savstarpējā saikne ir pašsaprotama. Mēs uzskatām, ka jaunatklātais maršruts veicinās tūrismu salā, kā arī sadarbības aktivizēšanos uzņēmējdarbības un ražošanas jomās. Turklāt, salas iedzīvotājiem tā būs lieliska iespēja caur Rīgu lidot uz jebkuru vietu pasaulē.”


Savukārt Saaremaa Spa Hotels valdes priekšsēdētājs Toivo Ast norāda, ka “Latvijas iedzīvotāji ir mūsu tuvākie kaimiņi un draugi. Mēs jau sen sapņojām par gaisa tiltu starp Rīgu un Kuresāri un kopā ar airBaltic prezidentu Bertoltu Fliku mums šī iecere ir izdevusies. Sāremā ir ieguvusi labu slavu ar savām spa un veselības tūrisma iespējām. Kuresārē vien vienlaikus var uzņemt 1200 spa cienītājus, 615 no tiem – mūsu viesnīcā.”


Reiss no Rīgas uz Kuresāri tiks veikts ar Fokker 50 tipa lidmašīnu divas reizes nedēļā. Plānotais ceļojuma ilgums – 40 minūtes. No Rīgas uz Kuresāri ar automašīnu iespējams nokļūt aptuveni 5 stundās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 17.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22374606sec.