Krievijas aptaujā Jūrmalu atzīst par labāko Baltijas kūrortu

Krievijas interneta portāla Travel.ru ikgadējā aptaujā Travel.ru Zvaigzne par labāko kūrortu Baltijas jūras piekrastē jau ceturto gadu pēc kārtas atzīta Jūrmala.


"Priecājamies par to, ka jau ceturto gadu pēc kārtas Jūrmala ir šīs balvas ieguvēja. Travel.ru Zvaigzne balva ir balstīta uz ceļojumu un tūrisma profesionāļu balsošanu internetā. Travel.ru ir lielākais Krievijas ceļojumu portāls, kuru apmeklē ap 10000 cilvēku diennaktī, no kuriem 70% ir Krievijas iedzīvotāji,” informē Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Tampe.


"Kopsummā šajā aptaujā tika noteikti uzvarētāji 65 kategorijās, izvēloties labāko starp tūristu galamērķiem, pludmales viesnīcām, aviokompānijām, lidostām, tūrisma aģentūrām, plašsaziņas līdzekļiem tūrisma jomā. Priecē tas, ka Jūrmalas pilsēta ar katru gadu kļūst populārāka un tūristu plūsma tikai pieaug, līdz ar to ir liels gandarījums apzināties, ka pilsētu novērtē arī tūrisma profesionāļi un viesi. Pagājušajā gadā, pēc CSP datiem secinām, ka tūristu skaits no Krievijas 2006.gadā pieaudzis par 42% salīdzinājumā ar 2005.gadu, un tas sastāda 10% no kopējā viesu skaita mūsu pilsētā,” paudis Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Raimonds Munkevics.


Travel.ru aptaujā par labākajiem kūrortiem citās pasaules malās tika atzītas kūrortpilsēta Soči (Krievija), Kosta-Dorada (Spānija), Kemera (Turcija), Susu (Tunisija), Tenerifi (Spānija), Šarmelšeiha (Ēģipte), Puketa (Taizeme), Dubaja (AAE), Keiptauna (DĀfrika), Punta-Kana (Dominikānas Republika), Riodežaneiro (Brazīlija) un Maldivu salas.


Travel.ru aptaujā noskaidroti uzvarētāji vairākos desmitos kategoriju, izvēloties labākos starp aviokompānijām, tūrisma aģentūrām, ceļojumu medijiem.



Par labāko TV raidījumu tika atzīts Dmitrija Krilova autorraidījums Ceļojumu piezīmes. Par labāko tūrisma žurnālu - Tūrisms un atpūta. Nominācijā par labāko ekskursiju pilsētu tika atzīta Prāga (Čehija), un nominācijā Gada atklājums uzvarēja Čehija. Par labāko mājas lapu tika atzīta mājas lapa par Čehiju www.ilovecz.ru, savukārt par labāko tūrisma operatora un aģentūras mājas lapu atzīta www.teztour.ru.


Balva Zvezda.travel.ru ir vienīga balva Krievijā, kas ir balstīta uz ceļotāju un tūrisma profesionāļu balsošanu Internetā. Travel.ru ir lielākais Krievijas ceļojumu portāls, kuru apmeklē ap 10 000 cilvēku diennaktī, no kuriem 70 % ir Krievijas iedzīvotāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73767591sec.