Jūrmalā iznākušas jaunas tūrisma kartes un ceļvedis zviedru valodā

Jūrmalas dome izdevusi jaunas pilsētas kartes četrās valodās, kā arī tūrisma ceļvedi zviedru valodā prāmju Tallink pasažieriem, informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.


Kartes ir izdotas divos valodu pāros: latviešu/krievu un angļu/vācu valodās. Tās sniedz pilsētas viesiem būtiskāko informāciju par Jūrmalu - izdevumā iekļautas dažāda veida kartes, apskates objektu apraksti, informācija par muzejiem, kultūras namiem, interneta pieslēguma vietām, kā arī par Jūrmalas Tūrisma informācijas centru, kur jūrmalnieki un pilsētas viesi var saņemt nepieciešamo informāciju un palīdzību katru dienu, arī sestdienās un svētdienās.


Jaunās kartes ir pieejamas Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā Lienes ielā 5, Majoros, kā arī pilsētas tūristu mītnēs, Dzintaru koncertzālē, Līvu akvaparkā, Jūrmalas pilsētas kultūras namos, Jūrmalas pilsētas domes apmeklētāju apkalpošanas centros, Rīgas Tūrisma informācijas centros un Latvijas tūrisma informācijas birojā.


Tāpat ir tapis jauns tūrisma ceļvedis tūristiem no Zviedrijas, kurš tiks izplatīts prāmju Tallink braucienos maršrutā Rīga - Stokholma - Rīga. Šajā tūrisma ceļvedī ir iekļauta galvenā informācija par pilsētu –pludmali, SPA un kūrortārstniecību, koka arhitektūru, par galvenajiem apskates objektiem. Ceļvedī ir arī pilsētas karte, kā arī vispārēja informācija par kultūras un sporta pasākumiem pilsētā un izklaides un aktīvās atpūtas iespējām.


Jūrmalas dome norāda, ka ceļveža formāts ir ērts un parocīgs prāmju pasažieriem, tāpēc to ļoti viegli izmantot, lai iegūtu galveno informāciju par pilsētu un lai vieglāk izvēlētos sev piemērotāko atpūtas veidu.


„Zviedrija ir nozīmīgs tūrisma tirgus Jūrmalas kūrortpilsētai. Viesi no Igaunijas veido trīs procentus kopējā tūristu skaita. Turklāt zviedru ceļotāju skaits Jūrmalā arvien pieaug. Tāpēc pilsētas domes ikgadēji izdod brošūru „Jūrmala” zviedru valodā, bet šogad ir tapis jauns buklets zviedru valodā. Prāmju pasažieri ir iecienījuši apmeklēt Jūrmalas kūrortpilsētu, lai baudītu kūrorta un SPA procedūras, apmeklētu koncertus, pastaigātos pa pludmali un papusdienotu kādā no Jūrmalas restorāniem,” informē Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Tampe.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51865315sec.