Liepājā maija beigās prezentēs jauno tūrisma produktu

Liepājā maija beigās plānots atklāt jauno tūrisma piedāvājumu – maršrutu „Liepāja kā pa notīm”, informēja Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā.


Projekta galvenais mērķis ir veidot Liepājas, kā tūrisma galamērķi, pozitīvu tēlu, līdz ar to piesaistīt arvien lielāku tūristu skaitu, kā arī padarīt tūristiem Liepājas apskati vienkāršāku, pieejamāku un interesantāku.


Ar speciāli izveidota bukleta palīdzību latviešu, angļu un vācu valodā, sekojot norādēm – notīm, ikvienam, arī bez gida palīdzības, būs iespēja izstaigāt Liepāju un gūt daudz noderīgu informāciju. Notis par simbolu izvēlētas, jo Liepāju mēdz dēvēt par Latvijas mūzikas, it īpaši rokmūzikas galvaspilsētu.


Jauno tūrisma piedāvājumu atklās 26.maijā Līvas tirgus ietvaros no plkst. 12 līdz 15.


Lai maršrutu iezīmētu, ielu segumā jau pašlaik tiek iekaltas notis, kas vedīs garām interesantākajiem un populārākajiem tūrisma apskates objektiem, piemēram, Rožu laukumam, Latvijas mūziķu Slavas alejai, Amatnieku namam, Liepājas muzejam, Sv.Trīsvienības baznīcai, Promenādei u.c. vietām.


Maršrutu varēs sākt jebkurā vietā, jo tas ir veidots kā aplis, lai to varētu sākt un beigt jebkurā ērtā vietā. Bukletus varēs saņemt Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Liepājas pilsētas Domē, Liepājas naktsmītnēs, kā arī vietās, kur pulcējas lielas tūristu plūsmas.


Pilsētas galvenā māksliniece Agita Ansule atzīst, ka šogad daudzi pilsētas noformējuma elementi veidoti atbilstoši Liepājas aurai, kā muzikālai pilsētai. Tas nozīmē, ka visa gada garumā arī pilsētas rotā parādīsies ar mūziku saistīti elementi. Jau pilsētas dzimšanas dienas svinību ietvaros martā uz Tramvaja tilta bija redzams taustiņu motīvs, bet Tirgoņu ielā – nošu motīvs. Liepājniekus šovasar sagaida arī citi pārsteigumi, piemēram, pēc Tirgoņu ielas rekonstrukcijas, tajā būs apskatāms improvizēts vides objekts – klavieres.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienas ģimenēm ar bērniem Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsti tūrisma piedāvājumu ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 10.06.2024 “Baltijas kauss vindsērfingā" Burtniekos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
8. un 9. jūnijā Burtniekos jau tradicionāli notiks Baltijas lielākās vindsērfinga sacensības “Baltijas kauss vindsērfingā 2024". | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39961696sec.