Latvijā būvēs ūdens atrakcijas no koka

Plānots, ka 2008. gada pavasarī trīs kilometrus no Limbažiem tiks sākta ciemata Vītoli II celtniecība, kurā būs dzīvojamās mājas, bērnu dārzs un viesnīca, kā arī Latvijā pirmais ūdens atrakciju parks no koka konstrukcijām. Parka nodošana ekspluatācijā paredzēta 2009. gada nogalē.

«Pretstatā mītiem, pareizi apstrādātas koka konstrukcijas mitrā, agresīvā vidē iztur daudz ilgāk un labāk par metāla sijām. Ar savu salīdzinoši mazo svaru koks spēj nodrošināt tādu pašu un vēl lielāku stiprību nesošajās konstrukcijās nekā metāls un dzelzsbetons. Tātad – pierādījis sevi kā uzticams un drošs būvmateriāls,» saka Harijs Jordāns, biedrības «Zaļās mājas» valdes priekšsēdētājs.

Jaunajā aktīvās atpūtas centrā tiks ierīkotas dažādas ūdens atrakcijas dažādām gaumēm. Jūras viļņu cienītājiem būs iespēja apmeklēt viļņu baseinu, savukārt mierīgākai atpūtai būs pieejams SPA baseins. Tāpat plānots ierīkot vairākas pirtis un masāžas dušas.

Asāku izjūtu cienītājiem būs iespēja piedzīvot dažāda ātruma un augstuma nobraucienus trijās ūdens atrakciju caurulēs. Mazākajiem apmeklētājiem paredzēts ierīkot speciālu bērnu ūdens atrakciju vietu, baseinus un rotaļu istabu.

Ēkā tiks ierīkota arī sauļošanās zona, kur visa gada garumā, neskatoties uz mainīgajiem Latvijas laika apstākļiem, varēs izbaudīt sauļošanās prieku. Ūdens atrakciju parku vienlaikus varēs apmeklēt 100 viesu.

Ciematā “Vītoli II” paredzēts būvēt arī astoņas sešdzīvokļu un trīs divpadsmitdzīvokļu koka paneļu mājas un četrzvaigžņu viesnīcu ar restorānu. Visu šo ēku būvniecībā pamatā tiks izmantots koks, kombinējot kopā ar metālu, stiklu un akmeni.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇹🇳 Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22550106sec.