Atklāj otro airBaltic tirdzniecības un konsultāciju biroju Rīgā

2008. gada 4. februārī, Reval Hotel Latvija arkādē tika atklāts otrais aviokompānijas airBaltic tirdzniecības un konsultāciju birojs Rīgā. Tajā varēs saņemt informāciju par pakalpojumiem, iegādāties aviobiļetes, veikt pasažieru vārdu, lidojumu datuma un maršruta maiņu, samaksāt par bagāžas pārvadājumiem, iegādāties biļetes piepilsētas ekspresim „Lidosta Rīga – pilsētas centrs“, kā arī saņemt Eurobonus programmas apkalpošanu un iegādāties priekšapmaksas mobilo tālruņu karti airBalticcard Mobile un aviokompānijas suvenīrus.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks komentē: “Dinamiski attīstoties, mums ir būtiski ne vien piedāvāt jaunus maršrutus un pakalpojumus, bet arī būt ērtāk pieejamiem saviem klientiem. Tāpēc attīstām klientu apkalpošanu, uzlabojot un ieviešot jaunus interneta risinājumus, kā arī paplašinot tiešo kontaktu iespējas ar jauniem tirdzniecības un konsultāciju birojiem. Pagājušajā gadā mēs atvērām airBaltic biroju Daugavpilī, tagad – Rīgā, plānveidīgi tos atklāsim arī Liepājā, Ventspilī, Jelgavā un Valmierā”.

airBaltic tirdzniecības un konsultāciju birojs Reval Hotel Latvija būs atvērts darba dienās un sestdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00.

Pirmais airBaltic tirdzniecības un konsultāciju birojs Rīgā, kas atrodas Berga bazārā, tika atklāts 2003. gada novembrī. Tas ir atvērts apmeklētājiem darba dienās no plkst. 9.00 līdz 18.00 un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 16.00. Aviobiļetes airBaltic lidojumiem ir iespējams iegādāties arī kompānijas kasēs lidostā Rīga un interneta mājas lapā http://www.airbaltic.lv/.

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION(airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SAS AB – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737 – 500, trīs Boeing 737-300 un astoņas Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļnas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu, Liepāju un Hamburgu, Liepāju un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 26.05.2024 🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4206481sec.