Tuvojas velosipēdistu vasara

Tuvojoties pavasara sezonai, Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" izdevusi vairākus aizraujošus jaunumus, kas iepriecinās visus velotūrisma entuziastus.

Katalogs „Atpūta laukos 2008”. Tajā iekļauta 361 naktsmītne Latvijā, Lietuvā un Igaunijā: viesu mājas, lauku mājas, brīvdienu mājas, pilis, muižas, kempingi un viesnīcas. Par katru naktsmītni katalogā ievietots detalizēts pieejamo pakalpojumu un apkārtnes raksturojums, krāsu fotogrāfijas un kontaktinformācija. Visas naktsmītnes atzīmētas arī katalogam pievienotajā Baltijas valstu kartē. Šogad plašāka sadaļa atvēlēta Baltijas valstu aktīvai apceļošanai - ar ceļojumu piemēriem un shematisku karti. Tāpat arī jaunums šogad - īpaši atzīmētas SPA atpūtas vietas un naktsmītnes, kas atrodas mazāk kā 5km no jūras.
Katalogs izdots latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.

Velokarte „Latvija - ceļojumiem ar velosipēdu”. Izdevuma vienā pusē ir Latvijas autoceļu karte (mērogs 1:550 000) ar pilnīgu ģeogrāfisko informāciju un saraksts ar naktsmītnēm Latvijā un to kontaktinformācija. Kartes otrā pusē ir iezīmēti67 labākie velomaršruti Latvijā. Par katru maršrutu ir apkopojoša informācija un maršruta apsaimniekotāja kontaktinformācija. Gan naktsmītnes, gan apskates vietas ir numurētas un atliktas kartē.
Karte izdota latviešu un angļu valodās.

Veloceļvedis „Latvija”. Izdevumā ietverti detalizēti apraksti, ilustrēti un attiecīgajā mērogā iezīmēti 20 velomaršruti, kas ved pa īpaši aizsargājamām dabas teritorijām Latvijā.
Katrs velomaršruta aprakstsietverinformācijupar tā garumu, paredzamo veikšanas ilgumu, ceļa segumu, grūtības pakāpi, interesantākās apskates vietas, detalizētu karti.

Vairāk informācijas „Lauku ceļotāja” mājas lapā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.547539sec.