Pirmo reizi notiks Baltijas atklātā regate

Šī gada jūnijā Lietuvā, Igaunijā un Latvijā notiks pirmā Baltijas atklātā regate, kurā piedalīsies sportiskākie burātāji no visām trīs Baltijas, kā arī no citām valstīm.

Ik gadu katrā Baltijas valstī tiek organizētas valsts mēroga regates, kurās piedalās gan vietējie dalībnieki, gan arī burātāji no kaimiņvalstīm. Šogad visas trīs Baltijas valstis ir apvienojušās, lai kopīgi izveidotu vienotas burāšanas sacensības - Baltijas atklāto regati Sony Baltic Open Regatta 08’. Sacensību laikā lietuviešu, igauņu, latviešu un citu valstu burātājiem būs iespēja gan sacensties savā starpā, gan arī prezentēt savas valsts burāšanas tradīcijas, savu profesionālitāti burāšanā un pirmo reizi doties jaunajā maršrutā Klaipēda – Palanga – Klaipēda – Pāvilosta – Ventspils – Ruhnu – Romasāre Sāremā salā.

7. jūnijā regate startēs Klaipēdā un 14. jūnijā finišēs Romasārē Sāremā salā ar grandiozu noslēguma ceremoniju, bet sacensību laikā Ventspilī notiks pirmā Baltijas žurnālistu regate, kā arī katrā ostā tiks rīkoti dažādi kultūras pasākumi un konkursi, kas padarīs regati par katras ostas pilsētas svētkiem.

Ikvienam būs vienreizēja iespēja vērot regati internetā, jo pirmo reizi tiks lietota GPS tracking sistēma, kas noteiks katras jahtas atrašanās vietu jūrā sacensību laikā un attēlos to mājas lapā.

Sony Baltic Open Regatta 08’ ir Baltijas atklātā regate. Tās mērķis ir attīstīt un popularizēt burāšanu visās trijās Baltijas valstīs, kā arī veicināt sadarbību starp Baltijas valstu ostām. Sony Baltic Open Regatta 08’ organizē Latviešu LASER klases asociācija sadarbībā ar Lietuvas un Igaunijas burātājiem, kā arī Baltijas atklātās regates ģenerālsponsoru Sony.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 15.05.2024 Māmiņdiena Liepājā Liepājas reģiona TIB
12. maijā no 12:00 līdz 15:00 Liepāja aicina svinēt Mātes dienu Romas dārzā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65086389sec.