Gatavojies 1.Starptautiskajam Tango Festivālam Latvijā

No 2008.gada 31.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā notiks 1.Starptautiskais Argentīnas tango festivāls Latvijā „Tango Sun Festival 2008”, ko organizē Argentīnas tango deju studija „Tangostudio”. Festivāla ietvaros Jūrmalā notiks aizraujoši Argentīnas tango dejas un mūzikas vakari ar lielisku ārzemju mūziķu uzstāšanos un dejotāju paraugdemonstrējumiem, kā arī meistarklases pie pasaules klases dejotājiem Adriana Veredičes un Alehandras Obertas (Adrian Veredice & Alejandra Hobert) no Argentīnas un pieredzes bagātiem tango pasniedzējiem no Vācijas un Latvijas. Festivālā tiek gaidīti vairāk nekā 200 dejotāji no Baltijas un Skandināvijas valstīm, Vācijas, Itālijas un citām valstīm.

Festivālā paraugdemonstrējumus sniegs un meistarklases vadīs vieni no šobrīd pasaulē labākajiem Argentīnas tango dejotājiem un pasniedzējiem - Adrians Verediče un Alehandra Oberta no Argentīnas. Adrians un Alehandra uzstājas visā pasaulē, piedalījušies daudzos tango festivālos, tai skaitā, Parīzē, Berlīnē, Romā, Amsterdamā, Londonā, Maskavā u.c., visur reprezentējot tango mūziku un deju visā tās patiesajā skaistumā un nozīmībā. Adrians un Alehandra ir Adrians Verediče un Alehandra Oberta ir Buenosairesas orķestra "Tanguisimo" solo dejotāji un Argentīnas tango slavenā šova "Otango" galvenie dejotāji un horeogrāfi.

Festivālā tango apmācības vadīs arī Latvijā jau atzinību ieguvušie lieliskie pasniedzēji no Vācijas - Ilona un Salvadors Riosi, Laura Priori un Andreass fon Maksens, kā arī Argentīnas tango pasniedzēji no Latvijas Aigars Stirna un Ginta Opmane.

Trijos festivāla „Tango Sun Festival 2008” vakaros uzstāsies vairāki starptautiski atzīti mūziķi. Bandoneonists un dziedātājs Džonatans Blatijs (Jonatan Blaty) un ģitārists Romāns Gomess (Roman Gomez) – divi jauni, talantīgi, Eiropā jau atzinīgi novērtēti mūziķi no Argentīnas - klausītājiem un dejotājiem spēlēs un dziedās skaņdarbus no tango klasikas „zelta fonda” un Astora Piacolas repertuāra. Lieliskais trio „Muzet Royal” no Vācijas – akordeoniste Zirida Heits, vijolniece Kordula Heta un kontrabasiste Angela Trūga – festivālā spēlēs gan tradicionālus, klasiskus tango, gan skaistu, dažādu zemju un tautu (franču, vācu, itāļu u.c.) mūziku. Tango vakarus vadīs pazīstamie tango dīdžeji DJ Carsten un DJ Andreas no Vācijas.

Festivāla centrālie pasākumi notiks elegantajā četrzvaigžņu viesnīcā „Baltic Beach Hotel”, kas atrodas Baltijas jūras krastā, kāpu zonā, tātad festivāla dalībnieki varēs gan atpūsties pludmalē, gan dejot tango un pusdienot ar lielisku skatu uz jūru.

Festivāla organizētāji - Argentīnas tango deju studijas „Tangostudio” vadītāji, Argentīnas tango dejotāji un pasniedzēji Aigars Stirna un Ginta Opmane – ir pārliecināti, ka festivāls būs svētki gan visiem tā dalībniekiem, gan Jūrmalas pilsētai un tās viesiem.

Tuvāka informācija par festivālu un citām deju studijas „Tangostudio” aktivitātēm internetā: www.tangostudio.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Eiropas Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43391585sec.