Atklāts piedzīvojumu parks "Tarzāns" [2]

Šī gada 9. maijā, Siguldā atvērts jauns piedzīvojumu parks “Tarzāns”.

Tas atrodas uz slēpošanas trases “Ziediņkalns” blakus Siguldas Rodeļu trasei, krēslu pacēlājam un Panorāmas ratam. Parks būtiski atšķiras no Latvijā esošajiem parkiem. “Pie idejas nonācām pavisam vienkārši - novērojām, ka apmeklētāji piedzīvojumu parkos visvairāk sajūsminās tieši par trošu nobraucieniem, tāpēc nolēmām izveidot parku, kurš sastāvētu vienīgi no šiem iecienītajiem trošu nobraucieniem,” stāsta trases īpašnieks Ivars Caiguns.

Trases kopējais garums 1200m, garākais nobrauciens 180m, augstums virs zemes - līdz 16m. Trasi apmeklēt drīkst visi, kas, izstiepjot rokas, var aizsniegt 160cm atzīmi.

“Tarzāna parkam ir vairākas priekšrocības - tas sastāv pārsvarā no iecienītajiem trošu nobraucieniem. Apmeklētājam nav jāiet ar kājām atpakaļ uz startu jo krēslu pacēlājs, kas atrodas parka kompleksā, Tarzāna apmeklētājiem ir bezmaksas. Trase atrodas ļoti skaistā vietā un ir labi pārskatāma arī skatītājiem/līdzjutējiem. Atpūtas kompleksā ietilpst arī iecienītā Siguldas rodeļu trase un krēslu pacēlājs,” skaidro I.Ciaguns.

Divu stundu apmeklējums ar bezmaksas krēslu pacēlāju minētajā laika posmā apmeklētājam izmaksā 9 latus, pusaudžiem līdz 16 gadu vecumam (ieskaitot) 5 lati.

Apmeklētāju apmācība un inventāra noma atrodas finišā, tur pat kur rodeļu trases un krēslu pacēlāja apakšstacija. Uz startu, kas atrodas Panorāmas rata laukumā, jādodas ar Krēslu pacēlāju, kas “Tarzāna” apmeklētājiem ir bez maksas.

Informācija: www.tarzans.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Diāna 10/27/2008 15:50 šitas baigi jautrs pasākums :))

2 Rūtux 09/15/2008 13:56 izskatas reāli

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 17.05.2024 Pavasara ziedi Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51026893sec.