Notiks Dziesmu un deju svētku ieskaņas koncerti Rīgā, Saldū un Cēsīs

Nākamās nedēļas nogalē, 24. un 25.maijā ikviens interesents ir aicināts apmeklēt bezmaksas Dziesmu svētku ieskaņu koncertus Cēsu un Saldus estrādēs. Abos koncertos tiks atskaņots Dziesmu svētku Atklāšanas koncerta repertuārs. Sestdien, 24.maijā, plkst.19.00, Cēsu Pils estrādē dziedās Vidzemes un Latgales sieviešu, vīru, jauniešu un senioru kori, muzicēs bungu un dūdu tautas mūzikas grupa „Auļi” un Sauszemes spēku orķestris.


Svētdien, 25.maijā, plkst. 19.00, Saldus Kalnsētas estrādē Atklāšanas koncerta programmu izpildīs Kurzemes un Zemgales sieviešu, vīru, jauniešu un senioru kori, piedalīsies deju grupa „Dzirnas”, bungu un dūdu tautas mūzikas grupa „Auļi”, Sauszemes spēku orķestris. Jau no 18.00 estrādē muzicēs Kurzemes apvienotais pūtēju orķestris.

Tautas dejas cienītāji var sestdien, 24.maijā, no plkst.15.00 līdz pat vēlam doties uz Kongresu namu Rīgā, lai justu līdzi dejotājiem, kuri pirms vasarā gaidāmajiem Dziesmu un deju svētkiem deju kolektīvu konkursa finālā cīnīsies par godalgotajām vietām.

Ceturtdien, 22.maijā, plkst.19.00, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā Mazā Ģildē notiks Rīdzinieku Kokļu diena, kurā tiks atskaņots kokļu ansambļu Dziesmusvētku repertuārs. Koncerta programmā Riharda Dubras, Alvila Altmaņa, Valta Pūces, Romualda Jermaka, Vitas Rudušas u.c. autoru skaņdarbi koklēm.

Savukārt 3.jūnijā izskanēs Jūrmalas Kokļu diena „Kokļu skaņās, deju soļos”, kur kokļu ansambļu skanējumu kuplinās dejotāju veidotie raksti. Koncertu programmā būs dzirdami skaņdarbi no Dziesmu un Deju svētku repertuāra kokļu ansambļiem, atsevišķu Latvijas kokļu ansambļu un Jūrmalas pilsētas deju kolektīvu priekšnesumi.

Koncerts notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē 3. jūnijā, plkst. 19.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81522202sec.