Paziņoti SONY Baltijas atklātās regates 2008 otrā posma rezultāti

Baltic International Bank posmā Klaipēda – Pāvilosta piedalījās 23 jahtas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Polijas.

Ceļā no Klaipēdas uz Pāvilostu netālu no Liepājas vairākas stundas bija bezvējš, tādēļ pirmā jahta ostā pietauvojās tikai ap 5 no rīta, bet pēdējā jahta finišēja ap 11.00. Par spīti bezvējam, ļoti labi rezultāti otrajā posmā ir latviešu jahtām – 1.vietas A grupā izcīnīja jahta Mamma, B grupā - RA un D grupā - Anita. Pašlaik sacensībās spēcīgākie ir Igaunijas un Latvijas burātāji. Kopvērtējumā līderi A grupā ir XXXIV no Igaunijas, B grupā RA un D grupā – Anita no Latvijas.

SONY Baltijas atklātās regates jahtu ierašanās ostās ir gaidīti un līksmi svētki, un arī Pāvilostā gan burātājus, gan mājiniekus dienas garumā priecēs dažādi pasākumi.

Šīs dienas programma:

15:00-18:00 Kultūras aktivitātes.

Filmas demonstrēšana.

Šīs regates laikā taps filma par SONY Baltijas atklāto regati un pēc katra posma būs iespēja apskatīt dienas laikā safilmēto materiālu.

18:00 Sakas novada mēra Ulda Kristapsona uzruna.

Zilā karoga pacelšanas ceremonija.

Zilais karogs Pāvilostā tiks pacelts pirmo reizi. To jahtu ostai Pāvilosta Marina svinīgi pasniegs Vides izglītības fonda pārstāvniecības vadītājs Jānis Ulme.

19:00Baltic International Bank posma Klaipēda - Pāvilosta apbalvošanas ceremonija.

Katras grupas uzvarētājus ar bankas sagādātajām īpašajām balvām apbalvos Baltic International Bank valdes loceklis Dinārs Kolpakovs.

20:00 Grupu Piemare un Ivo Fomins & Band uzstāšanās.

Visi ir laipni aicināti uz jahtu ostu Pāvilosta Marina!

Otrā regates posma Klaipēda – Pāvilosta sponsori ir Baltic International Bank, ostas pasākumus atbalsta jahtu osta Pāvilosta Marina.

SONY Baltijas atklātā regate šogad notiek pirmo reizi no 7. līdz 14.jūnijam. Regate startēja Klaipēdā un finišēs Romasārē Sāremā salā. SONY Baltic Open Regatta 08’ patrons ir Latvijas Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze. SONY Baltic Open Regatta 08’ ģenerālsponsors ir SONY.

SONY ir līderis, kas iegulda līdzekļus tehnoloģiju izstrādē. SONY aizsargā dabu un samazina nedraudzīgos izmešus, kā arī nepārtraukti pārskata savu ražošanas, darbināšanas un uzņēmējdarbības praksi, lai nodrošinātu, ka tās produkti tiek izstrādāti atbilstoši vides aizsardzības prasībām.

SONY ražo audio, video, komunikāciju un informācijas tehnoloģiju produktus globālajiem patērētāju un profesionālajiem tirgiem. Ar mūzikas, attēlu, spēļu un tiešsaistes biznesu Sony ir viens no pasaules vadošajiem patērētāju preču zīmoliem.

Baltic International Bank nodrošina augsta līmeņa apkalpošanu, kas balstīta uz individuālu pieeju katram klientam. Banka specializējas turīgu privātpersonu un lielo korporatīvo klientu apkalpošanā, piedāvājot modernus bankas pakalpojumus private banking (individuālā apkalpošana) ietvaros. Katra klienta rīcībā ir savs personīgais baņķieris, kuram viņš uztic ikdienišķu lēmumu pieņemšanu. Konfidencialitāte, savstarpējā uzticība un individuālo risinājumu izveide ir bankas izraudzītās attīstības koncepcijas pamats. Baltic International Bank ir oficiālas pārstāvniecības Londonā, Maskavā un Kijevā.

Regates sponsori ir arī Latvijas Kuģniecība un Opel.

Papildus informācija: Anete Blaževiča, e-pasts: anete@west-coast.lv, tālr.: +371 26557856, Laine Zemīte, e-pasts: laine.sailing@gmail.com, tālr.: +371 29164067. Regates oficiālā mājas lapa www.open.baltic.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26764894sec.