Mūzikas festivāls „Osvalds 2008” aicina uzstādīt Ginesa rekordu

2008.gada 1. un 2. augustā Balvos un Baltinavā ar „Latvijas Mobilā Telefona” atbalstu notiks mūzikas festivāls „Osvalds 2008”. Festivāls notiek jau 14. gadu.

Pirmajā dienā Balvos tradicionāli notiks pasākums bērniem „Osvaldiņš”. Šis gads „Osvaldiņam” ir īpašs, jo tiek atzīmēta desmit gadu pastāvēšanas jubileja. Pasākuma programma tiks veidota no „Osvaldiņa” iepriekšējo gadu dalībnieku un šā brīža mazo izpildītāju veidota repertuāra. Paralēli muzikālajām aktivitātēm tiks sarīkots arī vietēja mēroga streetbola turnīrs, uzstādīta piepūšamo atrakciju pilsētiņa, bet galvenie viesi šajā pasākumā būs bērnu popgrupa „Dzeguzīte”.

Festivāla centrālie notikumi risināsies 2. augustā Balvu rajona Baltinavas pagastā. Mākslinieku uzstāšanās šogad notiks uz 3 skatuvēm: tradicionālā, pop/rock un elektroniskās mūzikas skatuvēm vienlaicīgi.

Tradicionālā skatuve domāta šlāgera un disko mūzikas cienītājiem. Galvenie favorīti uz šīs skatuves būs populārā pagājušā gadsimta 70-to gadu disko zvaigžņu grupa BACCARA (Spānija), kuras dziesmas “Yes sir, I can boogie!, "Sorry I'm a lady", "Darling", "Parlez Vous, Francais" un " The Devil sent you to Laredo", joprojām ir šī dueta iezīmīgākā vizītkarte, kas īpaši varētu priecēt attiecīgā laika paaudzes cilvēkus. Vēl uz šīs skatuves uzstāsies arī Liene Šomase, Austrumkrasts, Baltie Lāči, Tranzīts, bet programmas pieteicēja lomā iejutīsies Aigars Ruņčisno Borowa MC.

Pop/rock skatuves īpašie viesi būs 90-to gadu beigu populārā zviedru grupa REDNEX, kurus mēs pazīstam kā visai jautro, kovboju dziesmiņu stilā ieturētu, deju mūzikas hitu “Cotton Eye Joe” un "Old Pop In An Oak" vai melodramatiskās balādes “Wish You Were Here” izpildītājus. Bet jādomā, ka ne mazāku gandarījumu sniegs arī pašmāju izpildītāji – Aisha, grupas Ēnas, Double Faced Eels, Dzelzs Vilks, kā arī mazāk pazīstamās grupas Kiss of The Dolls un Amadeus. Skatuves konferansjē – UFO.

Savukārt uz elektroniskās mūzikas skatuves uzstāsies DJ Trakais Martiņš, Andrey Emelyanov, Barik, Civix (LV), Dj Sun (LT), bet galvenā aktualitāte uz šīs skatuves būs Mark Pember aka Meat Katie(UK), kuršjau ilgus gadus darbojas uz breakbeat skatuves gan kā DJ, gan kā producents. Pēdējo gadu laikā viņa unikālais tech – funk skanējums, kas radies, iespaidojoties no tech un tribal house, techno un electro ar viņa īpašo breakbeat pieskārienu patiešām aizrauj gan house, gan arī breakbeat cienītājus. Meat Katie ir bijušas turnejas Austrālijā kopā ar The Boutique un Gatecrasher, kā arī daudzas uzstāšanās ASV, Kanādā, Argentīnā, Ungārijā, Skotijā un citās pasaules valstīs.

Tradicionāli festivāla laikā būs iespēja apmeklēt dažādas atrakcijas, no kurām šogad visievērojamākais varētu būt īsts 24 m diametra karuselis. Tomēr šī gada lielākā intriga būs mēģinājums pusnaktī uzstādīt Ginesa rekordu par skaļāko troksni, ko radavienlaicīgi atskaņotu mobilo telefonu melodijas. Tāpēc lūgums neaizmirst mājās savus mobilos tālruņus, lai kopīgiem spēkiem mēģinātu radīt neaizmirstami savdabīgu izjūtu brīdi.

Ceram, ka kopumā festivālā viss iepriekš nosauktais veidos jauku noskaņu un radīs labu pamatu 15. gadu jubilejai nākamajā gadā.

Sīkāk: www.diogens.lv/osvalds

Biļetes var iegādāties SIA „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā vai www.bilesuparadize.lv

 

1. augusts, Balvu pilsētas Lāča dārzs

Plkst. 13.00

Pasākums bērniem “Osvaldiņš 2008”

Piedalās jaunie izpildītāji, iepriekšējo gadu Osvaldiņa dalībnieki, atrakcijas, sportiskas aktivitātes.

Viesi – bērnu popgrupa Dzeguzīte.

2. augusts, Baltinava

plkst.20.00-04.00

Tradicionālā skatuve

Dailes teātra aktieru ansamblis "Ilga"

Liene Šomase un pavadošā grupa

Baccara (Spānija)

Austrumkrasts

Tranzīts

Programmu vada – Aigars Ruņčis

Elektroniskās mūzikas skatuve

Dj Barik (LV)

Dj Trakais Mārtiņš (EHR/LV)

DJ SUN (LT)

DJ Meat Katie (UK)

DJ Andrey Emelyanov (LV)

DJ Čivix (LV)

20.00 – 04.00 VJ BLANCO

Pop rock skatuve

Amadeus

Ēnas

Kiss of Doll

Aisha

Double Faced Eels

Rednex (Zviedrija)

Dzelzs Vilks

Programmas vadītājs - Ufo

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts  kara muzejā Medumos! TAKA
Programma sāksies jau no pulksten 13, savukārt muzeju būs iespēja apmeklēt no pulksten 15 līdz 21!Pa ceļam ir iespēja apskatīt Raiņa māju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.735533sec.