Zoodārzā notiks Ģimenes dienas pasākums

Rīgas Zooloģiskajā dārzā 10.augustā no plkst. 12.00 notiks Ģimenes dienas pasākums.

Ģimenes dienas pasākumā piedalīsies Gunārs Kalniņš, vokālā grupa "Stage On" (Daugavpils), Betija un grupa, Ozolnieku Tautas nama bērnu un jauniešu muzikālais teātris "Nianse" skolotājas Ingūnas Lipskas vadībā, varēsiet vērot programmas dalībnieku priekšnesumus. Pasākumu vadīs Ingūna Lipska.

Pasākuma ietvaros notiks koncerts, savam un citu priekam būs iespēja dziedāt karaoke, piedalīties radošajās darbnīcās, zīmēt un dejot. Ģimenes diena domāta tētiem, bērniem, vecmammām, mammām, vectētiņiem, jautrīšiem, labiem draugiem un kaimiņiem.

Ģimenes dienas pasākumu rīko SIA "Time Forward" organizētās komandas veidošanas un līderisma iemaņu attīstīšanas programmas "Vremja Rešeņij" dalībnieki sabiedriskā projekta "Vide ģimenei, ģimene videi" ietvaros. Projekta īstenošanas laikā no 09.06.2008. līdz 10.08.2008. noorganizētas četras sakopšanas un labiekārtošanas talkas Rīgas Zoodārzā, kurās sakopta teritorija 24 000 m2 platībā: izzāģēti krūmi, salasīti atkritumi, nopļauta zāle. Ir iegādātas un tiks uzstādītas 3 atkritumu tvertnes Zoodārzā. Vēl tiks rekonstruētas divas pludmales ģērbtuves.

"Manas spilgtākās bērnības atmiņas saistās ar braucienu, kad mamma un tētis mūs ar brāli aizveda uz Zoodārzu. Tad mēs pirmo reizi redzējām īstu milzu ziloni, svītraino zebru un citus savādus, neredzētus dzīvniekus. Šovasar mēs, 14 bijušie "pirmatklājēji" devāmies talkā Zoodārzam. Mūsu komandas vīzija ir tīra, sakopta Latvija, radoši, aktīvi cilvēki, stipras un mīlošas ģimenes. Lai to realizētu, mēs izvēlējāmies iztīrīt un sakopt daudzām Latvijas ģimenēm svarīgu teritoriju. Strādājot kopā ar draugiem un bērniem mēs radījām prieku paši sev un daudziem Latvijas iedzīvotājiem. Paldies visiem, kas mūs tajā atbalstīja" tā Ilva Kalnāja par saviem iespaidiem projekta līdzdalībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54674196sec.