Ķencis aicina uz gadatirgu "Izvēlies Piebalgu"

Jau trešo gadu Jaunpiebalgas pagasts aicina pie sevīm, 16.augustā uz izstādi-gadatirgu „Izvēlies Piebalgu”. Ideja par šādu pasākumu radusies piebaldzēniskajā lepnībā pēc Cēsu uzņēmēju dienām- kāpēc mums jābrauc kaut kur izrādīties, ja paši esam tik vareni un, lai taču brauc pie mums. Un tikai Jaunpiebalgā, nekur citur nav slavenais Ķencis, kurš tak vienmēr riktē visus galvenos pasākumus un bez kura nekas lādzīgs nemaz nevar notikt!

Uz izstādi tiek aicināti uzņēmēji un amatnieki gan no apkārtējiem pagastiem, rajoniem, kā arī no pašās Rīgas. Tāpēc arī gribētos uzrunāt mūsu pašu Piebalgas amatniekus- nu neturiet sveci zem pūra, brauciet, izrādieties, tirgojieties, kā to paaudzēs vareni ir pratuši senie piebaldzēni!

Svētki ik gadu kļūst pilnveidīgāki, ar bagātāku saturu, atrakcijām, sacensībām, kā arī ar dvēseliskākām lietām, kā izstādēm un koncertiem. Būs dienas garumā konkurss- balso par Piebalgas labāko preci, kā arī ikvienam būs iespēja nodot savus laba vēlējumus Latvijai 90 gadu jubilejā uz ceļojošās Latvijas vienotības jostas.

Galvenais rīkotājs ir Jaunpiebalgas pagasta padome. Svētkus atbalsta: Cēsu rajona padome, SIA „Piebalgas alus”, Z/s „lejas- Jaunskrāģi”, BT1, Latvijas koncerti.

Un tagad - smalki aprasktītas dienas gaitas norises:

10.00

Uzņēmēju, finanšu, tūrisma pakalpojumu, pagastu, izglītības iestāžu, mājražotāju, zemnieku un amatnieku izstāde- gadatirgus pie pagasta padomes ēkas.

10.00 Izstādes-gadatirgus svinīga atklāšana pie pagasta padomes ēkas

„Piebalgas prece 2008” balsojuma atklāšana

11.00 Tirgū dosies iepirkties Piebalgas prominentākā persona Ķencis un Mammas dabas smaidīgākais salātu meistars Mārtiņš Sirmais

Mūsu priekam gavilēs šeptīgais „Septiņš”

12.00 Baudīsim Vidzemē gardāko Mārtiņa Sirmā gatavoto labdarības šķovi

Gaujas krastus ieskandinās dziedošie laivinieki

13.00 Loterija „Palaid bumbiņu pa Gauju”! Galvenā balva......piedalieties un nenožēlosiet!

13.00 Seminārs - izglītojoša lekcija „Vai ekonomiskā krīze latvijā?”; vada Aigars Plotkāns

Uz deju aicinās Jaunpiebalgas mūzikas skolas ielu muzikanti

14.00 Neprātīgais skrējiens pēc miljona

„Piebalgas prece 2008” balsojuma paziņošana un apbalvošana

Ikvienam būs iespēja nodot savus laba vēlējumus Latvijai 90 gadu jubilejā uz Latvijas vienotības jostas!

Visu dienu darbosies bufete, bērnu atrakcijas un mākslas skolas zīmējumu konkursi, pārsteigumi un balvas.

Kārļa Zāles 120 gadei veltītas izstādes atklāšana Sv.Toma Ev.Lut. baznīcā

17.00 Latvijas radio kora koncerts cikls „Vasara- Vidzeme”, veltīts Jura Karlsona 60 gadu jubilejai Sv.Toma Ev.Lut. baznīcā.

Visi iepriekšminētie pasākumi- bezmaksas.

Bet ar to viss pasākumu klāsts nebeidzas. Lai diena būtu pilnībā saturīgi un vareni pavadīta, tad Jaunpiebalgas pagasta padome ielūdz vakarā, plkst. 21.00 brīvdabas estrādē „Taces” uz mūzikas festivālu „Izvēlies Piebalgu”.

Piedalīsies:

Sestā jūdze, Aisha, Credo, deju grupa Twins, Bumble Beat, Bacardi Brazil Show, Kokmuižas muzikanti, Jane’s Unit. Pusnaktī, kā visu varenu svētku noslēgumā- grandiozs salūts.

Ieejas maksa- 4,-Ls, pensionāriem un bērniem līdz 12 gadu vecumam - 2,-Ls, pirmskolas vecuma bērniem ieeja - bezmaksas.

Tā kā visi esiet mīļi aicināti un gaidīti, ņemiet līdz ģimenes, radus, draugus, paziņas, priecīgu prātu, labu omu un līksmosimies visi kopā!

Sīkāka informācija: Jaunpiebalgas pagasta padome: 64162440

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 18.05.2024 Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 17.05.2024 Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73998499sec.