Zināms loterijas "Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!" uzverētājs

2008.gada 15.augustā ir notikusi loterija "Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!" Tās dalībnieki bija Dziesmu un deju svētku dalībnieki, kā arī organizatori un īpašie svētku viesi. Loterija bija viens no Krājbankas ieguldījumiem šī gada Dziesmu un deju svētku organizēšanā, kas kļuva par veltījumu tiem, kas dzīvo ar sirdi mūzikā.

Loterijas laimests ir tūrisma aģentūras "Impro ceļojumi" ceļojums 2 personām uz Grieķijas salām no 16. līdz 23.septembrim, iepazīstot un izbaudot citas kultūrvides nacionālo mūziku un dejas saulainās noskaņās. Krājbanka vēlējās dāvāt loterijas veiksminiekam tādu laimestu, kas kļūtu par lielisku noslēgumu šī gada dziedošajai un dejojošajai vasarai.

Par loterijas dalībniekiem kļuva tie cilvēki, kas bija saņēmuši Krājbankas izgatavotās multifunkionālās identifikācijas kartes un bija tās aktivizējuši no 15.maija līdz 8.augustam kā MasterCard kredītkartes, noslēdzot līgumu un ievadot bankomātā piešķirto PIN kodu.

Izloze notika 15.augustā plkst. 12:00 (loterijas atļaujas numurs ir 2068). Par laimīgo lielās balvas ieguvēju kļuva Ira Ņikiforova, kora "Loreleja" dalībniece no Pļaviņām, kas pauž patiesu prieku: "Kā skaistu un negaidītu pārsteiguma dāvanu savos 50 gados saņēmu loterijas „Jūsu sapņu ceļojums ir tuvu!" laimestu. Priecājos, ka mana banka – Krājbanka – uzņēmās svētku dalībniekiem sagādāt prieku: savējos, sastopot dažādos svētku pasākumos, viegli atpazinām pēc ID kartēm."

Atgādinām, ka "Latvijas Krājbanka" jau otro gadu pilda stratēģisko politiku Latvijas kultūras dzīves atbalstam, šogad darbojoties kā XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku Lieldraugs.

LK izgatavojusi aptuveni 40 000 multifunkcionālas identifikācijas kartes, kuras to īpašnieki pēc svētkiem varēja izmantot kā MasterCard tipa kredītkartes, tās aktivizējot. Tika radīta arī īpaši šiem Dziesmu un deju svētkiem veltīta karte "Svētku karte". Darbojās 2 svētku minibankas un bankomāti Mežaparka Lielajā estrādē un Daugavas stadionā, kā arī klientu apkalpošanas centrs Jēkaba ielā 2.

Ar LK atbalstu tapusi Mākslas akadēmijas inspirētās akcijas lielformāta glezna "Lielākais koris pasaulē", bet sadarbībā ar izdevniecību Upe tuviem un tāliem tapis jauns latviešu tautasdziesmu CD "Skaisti dziedi". Bez tam LK sadarbībā ar Vītola fondu piešķīrusi īpašu stipendiju studentam – topošajam diriģentam.

"Latvijas Krājbanka" – tava tuvākā banka!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39148617sec.