airBaltic ziemas sezonā pārtrauc lidojumus no Liepājas

Latvijas aviokompānija airBaltic ziemas sezonā pārtrauks lidojumus no Liepājas uz Hamburgu, Kopenhāgenu un Rīgu. Lidojumus aviokompānija plāno atsākt nākamā gada vasaras sezonā.

Šādu lēmumu aviokompānija pieņēmusi, jo ziemai raksturīgs sezonāls pasažieru plūsmas samazinājums. Lidojumi no Liepājas uz Kopenhāgenu un Hamburgu tiks veikti līdz 18.oktobrim, savukārt maršrutā Liepāja-Rīga – līdz 1.oktobrim.

Ziemas lidojumu grafiks ir spēkā līdz 28.martam. Ziemas sezonā airBaltic piedāvās četrus jaunus maršrutus no Rīgas – uz Amsterdamu (Nīderlande, katru dienu), uz Hannoveri (Vācija, piecas reizes nedēļā), uz Tamperi (Somija, divas reizes dienā), kā arī uz Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti, divas reizes nedēļā). Kā jau ierasts ziemas sezonā, airBaltic piedāvās lidojumus uz diviem saulainiem kūrortiem Ēģiptē – Hurgadu un Šarmelšeihu.

Turklāt aviokompānija ir arī palielinājusi lidojumu skaitu uz Billundu (trīs reizes nedēļā), Briseli (11 reizes nedēļā), Diseldorfu (seši reizes nedēļā), Romu (sešas reizes nedēļā), Stambulu (septiņas reizes nedēļā), Kijevu (divas reizes dienā), Kaļiņingradu (14 reizes nedēļā), Kišiņevu (septiņas reizes nedēļā) un Minheni (astoņas reizes nedēļā).

Šogad ziemā airBaltic piedāvās lidojumus no Rīgas uz 48 galamērķiem - Olesunna, Almati, Amsterdama, Baku, Barselona, Bergena, Berlīne, Billunda, Brisele, Kopenhāgena, Kišiņeva, Dubaija, Dublina, Diseldorfa, Gēteborga, Hamburga, Hannovere, Helsinki, Hurgada, Stambula, Kaļiņingrada, Kijeva, Kuopio, Londona, Milāna, Minska, Maskava, Minhene, Nica, Odesa, Oslo, Parīze, Roma, Simferopole, Šarmelšeiha, Stavangera, Sanktpēterburga, Stokholma, Tallina, Taškenta, Tampere, Tbilisi, Telaviva, Venēcija, Vīne, Viļņa, Cīrihe un Erevāna.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION(airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SAS AB – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit sešas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un astoņas Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļnas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts Madonas novadā Madonas TIC
Muzeji ir brīnišķīga vieta, kur vēsture satiekas ar tagadni un nākotni, kur ir iespēja sabiedrību iepazīstināt ar vēsturi un aicināt novērtēt | Skatīt vairāk
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08404088sec.