Radio bārs piedāvā jaunu pasākumu sēriju "Weekend Crime"

No 23. oktobra, katru ceturtdienu, Radio bārs piedāvās saviem apmeklētājiem jaunu pasākumu sēriju ar nosaukumu "Weekend CRIME".

"Weekend CRIME" pasākumi apvienos visus tos naktsdzīves mīļotājus, kas nekādi nespēj pildīt kalendāra noteikto kārtību un mīl doties nakts dzīves piedzīvojumos, nesagaidot nedēļas nogali pienākam vai arī vienkārši vēlas labi pavadīt laiku ceturtdienas vakarā.

Radio Bārs atrodas Vecrīgā, Zirgu ielā tieši blakus Latvijas radio ēkai. Radio bārā apvienojas populārais un savdabīgais. Tās ir eleganti iekārtotas, plašas telpas pasēdēšanai un dejām, kur mijas Vecrīgas krēslainās noskaņas un atsegtie mūri ar eleganti retromodernu interjeru 70. gadu un mūsdienu tehnoloģiju ietekmē.

Ierastās Radio Bāra telpas tiks piemērotas atbilstoši pasākuma tematikai un noskaņojumam. Interesanti cilvēki - deju mūzika, dažādas foto un video akcijas, intervijas, stāsti un īpašs dzērienu klāsts, respektīvi - vienreizēja atmosfēra, šādi plānots pavadīt katru mēneša ceturtdienu. Katru nedēļu par mūzikas kvalitāti rūpēsies vairāki Latvijā pazīstami deju mūzikas pārstāvji. Kas vēl interesanti, tad ieeja šajos pasākumos būs pilnīgi BEZ MAKSAS.

Visi audio un video materiāli, kas tiks veidoti šim pasākumam, kā arī tiešā translācija no "Weekend CRIME" pasākumiem būs pieejama interneta mūzikas portālā www.boms.lv.

Savukārt, naktsdzīves portāls www.nightlife.lv nodrošinās ekskluzīvas foto galerijas, kā arī visu aktuālo informāciju saistītu ar šiem pasākumiem.

Sekojiet regulāri līdz notikumiem, izmaiņām un programmai www.radiobar.lv, www.nightlife.lv.

Tiekamies pirmajā "Weekend CRIME" pasākumā, 23. oktobrī!

Radio Bārs, Šķūņu ielā 17 (ieeja no Zirgu ielas)

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 25.05.2024 Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43691802sec.