Kino „Rīga” notiks labdarības seanss bērniem

Šā gada 14. novembrī plkst. 15.00 „Ģimenes nedēļas” ietvaros kino „Rīga” mazajiem skatītājiem piedāvā „Animācijas brigādes” multfilmu programmas bezmaksas seansu. Animācijas filmu programmas ietvaros mazajiem skatītājiem tiek piedāvātas gan jau zināmas un iemīļotas filmiņas (Pasmaidi draugs, Medības, Latvietis un Cerību kuģis), gan arī šogad tapusī animācijas filmiņa „Jaunā suga”.

Ēvalda Lāča veidotā filmiņa „Jaunā suga” vēsta par kukaiņu pētnieku, kurš pļavā atrod jaunu kukaiņu sugu, ko labprāt pievienotu savai kolekcijai. Tomēr kukaiņiem šajā sakarā ir citi plāni – viņi negrib kļūt par muzeja eksponātiem. Divas kukaiņu meitenītes atrod risinājumu, lai “gan vilks būtu paēdis, gan kaza dzīva”.

Savukārt Daces Rīdūzes veidotajā animācijas filmā „Pasmaidi draugs” mežu pāršalc šausminoša ziņa: kāds ir nozadzis Bebra galveno darbarīku – viņa zobus. Notikuma vietā ierodas detektīvs Pūce, un viņam par palīgu piesakās mežacūcēns.Aizdomās tiek turēti vairāki meža iemītnieki, bet nav viegli atklāt vainīgo.

Filmiņā „Medības” režisors Jānis Cimermanis piedāvā stāstu par vecu pensionāru, kurš ir kļuvis par mežsargu, dzīvo savā namiņā un draudzējas ar visiem meža iemītniekiem. Viņa mierīgo dzīvi pārtrauc telefona zvans – kungi brauc uz mežu medīt. Pensionārs sauc palīgā slaveno Avārijas brigādi. Īpašajā labdarības seansā kino „Rīga” režisors J. Cimermanis tiks pārstāvēts ar vēl vienu filmiņu – „Latvietis”, kurā astoņās minūtēs asprātīgā veidā tiek izstāstīta visa Latvijas vēsture no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām.

Filma „Cerību kuģis” vēsta par cilvēka vientulību ļaužu pūlī. Kādā brīdī, kad dodies pūlī, lai tevi pamanītu un ievērotu, tu pats jau esi viens no pūļa un spēlē pēc pūļa noteikumiem. Cilvēkam ir paradums meklēt tālumā pat to, kas atrodas tepat blakus – rokas stiepiena attālumā. Tomēr, ja cilvēki ir nolemti viens otram, tad viņi viens otru atradīs, pārliecināts animācijas filmas autors Māris Brinkmanis.

Ģimenes nedēļu Rīgā jau otro gadu pēc kārtas rīko SIA „Creo grupa”, lai radītu ģimenēm īpašus svētkus, kuru laikā tās tiek iepazīstinātas ar iespējām kvalitatīvi organizēt savu brīvo laiku, radot izdevību ikvienam vērot priekšnesumus un piedalīties atrakcijās, mācīties izzināt sevi un pasauli, kā arī apgūt jaunas prasmes un iemaņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50166106sec.