Jau šonedēļ notiks uzvedums "O tango - Ultimate Tango Show"

2008.gada 4.decembrī, plkst. 20.00 Arēnā Rīga – amfiteātra konfigurācijā – mīlestības revolūcija uz skatuves, kur vienkopus būs gan teātris, gan deja, gan dzīvā mūzika, gan opera, radot katram siltas un neaizmirstamas sajūtas. Buenosairesas desmit slaveni dejotāji, pieci mūziķi un divi neatkārtojami dziedātāji jums atklās vienreizējo O tango juteklību un valdzinājumu. Šovs būs divos cēlienos ar 25 minūšu pārtraukumu. Katrs cēliens ilgs 50 minūtes.

Biļešu iepriekšpārdošana uz teatralizēto šovu Arēnā Rīga turpinās visās Biļešu servisa kasēs un DUS "Statoil" visā Latvijā. Biļešu cenas ir sākot no 18 Ls.

Šie mākslinieki ir atpazīstami ne tikai pēc viņu augstā līmeņa, bet arī pēc viņu stila dažādības. Teatralizētais uzvedums ir Astora Piacollas un Karlosa Gardela mūzikas pavadījumā.

O tango ir apbrīnojams mīlas stāsts divos cēlienos, 6 ainās un ar vairāk kā 100 krāšņiem tērpiem. Tas attēlo neatkārtojamo tango mūzikas vēsturi, kā arī tā leģendāro deju. Uz skatuves varēs ieraudzīt tādas zvaigznes kā Adriānu Verediči un Alehandru Obertu (Adri?n Veredice & Alejandra Hobert), kas ir gan šī uzveduma vadošais pāris, gan horeogrāfi, kā arī pasaules čempionus tango dejā - Fernando Trasia un Natalia Tonelli.

Mūzika un deja vienkopus izstaro visplašāko jūtu pasauli – kaisli, mīlestību, seksualitāti, juteklīgumu, kuru vairo graciozie un izaicinošie dejotāju augumi. Šīs emociju spēles dod skatītājam vienreizēju iespēju kļūt par liecinieku šo jūtu pirmatnības izpausmē.

4.decembrī visi varēs baudīt augstākās klases priekšnesumu "O tango", kā arī pirms tam Arēnā Rīga paši apgūt tango pamatsoļus pie Argentīnas tango deju studijas "Tangostudio" profesionālajiem pasniedzējiem un vērot labāko Latvijas tango dejotāju Aigara Stirnas un Gintas Opmanes priekšnesumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54104209sec.