Izcepta līdz šim lielākā Zaļās karotītes torte

Pēc biedrības "Mārketinga padome" pasūtījuma izcepta īpaša Ziemassvētku torte, kas šodien tiks pasniegta daudzbērnu ģimenēm, kuras viesosies pie Valsts prezidenta rīkotajā svinīgās egles iedegšanā pie Rīgas pils. Tā būs līdz šim lielākā un smagākā Zaļās karotītes torte.

Rupjmaizes tortes gatavošana pēc īpašas receptes notika maizes ceptuves "Lāči" saimnieka Normunda Skauģa vadībā, un tās izejvielās izmantoti kvalitatīvie Zaļās karotītes produkti.

Ingūna Gulbe, biedrības "Mārketinga padome" direktore: "Zaļās karotītes tortes cepšana Ziemassvētkos ir mums jauna tradīcija. Šī torte ir īpaša, jo cepta no Zaļās karotītes produktiem, kas nozīmē augstu kvalitāti un izcilas garšas īpašības. Tā apvieno visus Zaļās karotītes produktu ražotājus no dažādiem Latvijas reģioniem un to ieguldīto darbu kvalitatīvu un labu produktu audzēšanā un ražošanā.

Valsts prezidents Valdis Zatlers ir Zaļās karotītes patrons. Tādēļ arī nolēmām šo Zaļās karotītes torti, kas tapusi pēc īpašas receptes, pasniegt daudzbērnu ģimenēm Valsts prezidenta rīkotajā svinīgās egles iedegšanā pie Rīgas pils. "

Tortes galvenās sastāvdaļas ir rupjmaizes, ievārījuma un krējuma kārtojums. Tā ir līdz šim lielākā un smagākā Zaļās karotītes torte.

Nacionālās pārtikas kvalitātes zīme "Kvalitatīvs produkts" jeb tautā sauktā Zaļā karotīte tiek piešķirta produktiem par to augsto kvalitāti un ražošanā izmantoto izejvielu izsekojamību. Valsts prezidents Valdis Zatlers ir paudis arī savu atbalstu Zaļās karotītes patriotiskajai kustībai un kļuvis par patronu kampaņas "Zaļā karotīte kvalitatīvi vieno!" uzlīmei ar Latviju. Divas šis uzlīmes rotā viņa paraksts. Viena no tām tiks skolēnu konkursa uzvarētājam, bet otra kopā ar vēl citu sabiedrībā zināmu cilvēku parakstītajām uzlīmēm tiks uzlīmēta uz Zaļās karotītes uzlīmju goda dēļa, ko ikviens varēs apskatīt "Forum Cinemas".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19777513sec.