Nosaukti Dižās Baltijas apceļošanas uzvarētāji [1]

Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) un Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Eiropas Parlamenta ETP-ED grupu organizēja 5.Latvijas Tūrisma forumu, kas norisinājās šā gada 18.decembrī Lielajā Ģildē. Foruma ietvaros tika pasludināti – „Dižās Baltijas apceļošanas 2008” uzvarētāji.

Ir veiksmīgi noslēgusies trīs Baltijas valstu tūrisma valstiskā sektora un nevalstisko organizāciju veidotā Baltijas valstu tūrisma produktu popularizēšanas akcija „Dižā Baltijas apceļošana 2008”. Šis projekts ir bijis pietiekami sarežģīts no organizatoriskā viedokļa, taču tajā pat laikā pilnībā pierādījis savu nozīmīgo lomu Baltijas valstu iekšējā tūrisma tirgus aktivizēšanā, veicinot apceļošanas un izziņas procesu gan savas valstis, gan kaimiņvalstu vērtīgākās tūrisma vietas un objektus.

2007. gadā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tūrisma organizācijas vienojās par līdz šim nebijušas akcijas rīkošanu, popularizējot Baltijas valstu tūrisma produktus visās trīs valstīs. Akcija guva labus panākumus un augstu novērtējumu gan dalībnieku vidū, gan starp masu informācijas līdzekļiem.

Apkopojot un izvērtējot rezultātus tika noskaidrots, ka Dižās Baltijas visuzcītīgākie apceļotāji šogad ir bijuši:

- Žanete Ceļmalniece – ieguva galveno balvu - lidojums 2 personām turp/atpakaļ uz kādu jauno galamērķi (Tampere, Amstredama, Hannovere) no akcijas ģenerālsponsora lidsabiedrība airBaltic.

- Jānis Brilovskis ;

- Ainārs Pužulis;

- Sindija Millere;

- Zigismunds Andržejevskis;

- Ilze Baumane;

- Teodors Cērpiņš;

- Dace Stalaža;

- Laine Rozenšteina;

- Aivars Keišs;

- Aleksejs Bakanovs;

- Jānis Eglītis;

- Ligita Valaine;

- Ruta Jakāne;

- Ieva Hadkevica;

- Ilze Gredzena;

Būtu jāmin, ka mazākais apceļotājs ir bijis Vaivodu ģimenes mazā meitiņa- Loreta, TAVA ar lielāko prieku piešķīra veicinošo balvu.

Baltijas līmeņa uzvarētājs akcijā „Dižā Baltijas apceļošana 2008” ir lietuvietis - Jankus Mindaugas, kurš ieguva lidojumu ar Estonian Air uz viņa izvēlēto galamērķi un viesnīcu 2 pers. (2 naktis).

Svarīgi būtu minēt Dižās Baltijas apceļošanas sponsorus. Kā ģenerālsponsori akcijai bija lidsabiedrība airBaltic un Reval Hotel Latvia. Pārējie akcijas atbalstītāji bija – „BTG”, „SSC Ferries”, „TAS”, „Kalev Travel”, „Mārcienas muiža”, „Konventa sēta”, „Liepājas Dome”, „Jūrmalas pilsētas dome” .

Latvijas Tūrisma forums ir ikgadējs pasākums, kas kļuvis par nozīmīgu pasākumu visiem tūrisma nozares pārstāvjiem, kurā tiek apkopots paveiktas tūrisma jomā aizejošā gadā un noteikti mērķi nākošajam gadam.

Svinīgās apbalvošanas ceremonijas ietvaros tika pasniegtas balvas – 2008.gada Veiksmīgākā Tūrisma produkta laureāti un sadarbībā ar portālu www.eiropa.lv „Gada cilvēks tūrismā” dažādās nomināciju kategorijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Wenden 12/20/2008 14:47 Gaidam jau nākamo!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 13.05.2024 Ziedēšanas laiks Whitehouse terasē Whitehouse
Esiet laipni aicināti Whitehouse restorānā terasē, lai nesteidzīgi baudīt izsmalcinātus ēdienus Rīgas sirdī. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81061101sec.