Arī šogad Mežaparkā darbosies Zemnieku tirdziņš

Šā gada 17. janvārī (sestdien), no plkst. 10.00 līdz 14.00, pie centrālās ieejas kultūras un atpūtas parkā Mežaparks, turpinot pagājušā gada iesākto tradīciju, notiks Zemnieku tirdziņš, kurā rīdzinieki varēs iegādāties Latvijas zemnieku bioloģiski audzētus un sertificētus produktus: dārzeņus, augļus, sieru, pienu, olas, gaļu, tējas, medu, maizi un citus produktus. Tie ir dabīgi iegūti, bez ķīmiski sintezētiem augu barošanas un aizsardzības līdzekļiem, bez augšanas stimulatoriem, bez pārtikas uzlabotājiem un citām mākslīgām piedevām.

Turklāt, sestdien, Zemnieku tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas bioloģiskās lauksaimniecības un Slow Food idejām, kā arī turpat nobaudīt restorāna „Vincents” gatavotos veselīgos ēdienus.

Gundars Vītols, pašvaldības aģentūras “Mežaparks” direktors: "Mežaparks ir sinonīms jēdziens "veselīgs dzīvesveids". Iepriekšējā pusgadā pieredzētā atsaucība no apmeklētāju un tirgotāju puses ir pierādījusi, ka Zemnieku tirdziņa izveidošana Mežaparkā bija sen gaidīts notikums. Arī 2009.gadā aģentūra “Mežaparks” piedāvās Zemnieku tirdziņus, kur būs iespējams iegādāties Latvijā audzētu un gatavotu, sezonai atbilstošu veselīgu pārtiku. Pateicoties RD atbalstam, šogad arī tiks uzlabotas tirdzniecības vietas un paplašināts tirgotāju skaits.”

Plānots, ka arī šogad Zemnieku tirdziņš Mežaparkā darbosies katra mēneša trešajā sestdienā. Zemnieku tirdziņu organizē pašvaldības aģentūra „Mežaparks” sadarbībā ar kustību „Slow Food”. Nākamie Zemnieka tirdziņi Mežaparkā plānoti 21.februārī, 21.martā, 18.aprīlī.

Par Mežaparku

Mežaparka attīstības stratēģija paredz aktīvās atpūtas vietu izveidošanu slēpošanai, veloaktivitātēm, skrituļslidošanai, nūjošanai un atpūtai pie un uz ūdens. Jau ir ierīkotas 20 speciālas pikniku vietas, ierīkotas 2 velotrases, bērnu rotaļu laukums, atjaunoti ziedu apstādījumi, darbu uzsācis autobānītis, parkā atjaunots asfalta segums, izveidots Jaunlaulāto kalniņš rododendru stādīšanai, aktīvi turpinās parka labiekārtošanas darbi. Nākotnē paredzēts no jauna izveidot mūsdienīgus ēdināšanas pakalpojumus. Mežaparka teritorijā tiks organizēti dažādi kultūras un masu pasākumi, kā arī tiks piedāvāts izmantot teritoriju dažādu privātu un korporatīvu pasākumu organizēšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 27.05.2024 Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Uzņēmumi


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69240904sec.