Solaris Vacations – jauns Vidusjūras ceļojumu eksperts Latvijā

 

Reklāmraksts

Izejošā tūrisma tirgū Latvijā darbību uzsācis jauns tūrisma operators – Solaris Vacations, kas ir specializējies ceļojumu organizēšanā uz Itāliju un citām Vidusjūras zemēm. Tūrisma operatora mērķis ir pārsteigt ceļotājus, organizējot ceļojumus uz vietām, ko ir iemīļojuši vietējie Itālijas un Grieķijas iedzīvotāji, tādējādi piedāvājot neaizmirstamus iespaidus un unikālu ceļojuma pieredzi!  


Vairāk par Solaris Vacations

„Mūsu priekšrocība ir tā, ka mēs pārzinām valstis, uz kurām organizējam ceļojumus, jo tā ir mūsu dzimtā puse. Mēs zinām unikālas vietas, ko iemīļojuši vietējie  iedzīvotāji, un vēlamies, lai tās izbaudītu arī mūsu klienti. Solaris Vacations  vēlas sniegt  klientiem patīkamiem iespaidiem bagātus   ceļojumus. Mēs esam šeit, lai iepazīstinātu ar valdzinošākajām Vidusjūras zemju vietām!”, uzsver Solaris Vacations valdes priekšsēdētājs Stefano Chiussi.

Pateicoties ilggadējai tūrisma pieredzei Itālijā, uzņēmuma darbība tika paplašināta, attīstot un organizējot atraktīvus ceļojumus no Latvijas uz galamērķiem Itālijā un Grieķijā:
- Ceļojumu tūres
- Brīvdienas pie jūras
- Slēpošanas brīvdienas La Thuile 
- Bērnu nometnes
- Biznesa ceļojumi

Solaris Vacations galvenais birojs atrodas Latvijā, bet operatīvais - Itālijā. Uzņēmuma attīstības veiksmīgai norisei ir piesaistīti labākie finansu, operatīvie un vadības resursi. 


Solaris Vacations misija ir strādāt ar aizrautību, sadarbojoties ar vislabākajiem partneriem galamērķu zemēs un tūrisma aģentūrām Latvijā, lai izveidotu un piedāvātu patiesi aizrautīgu un kvalitatīvu ceļojumu.


Starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2009 - stendā D15- visiem interesentiem būs iespēja iepazīties ar Solaris Vacations piedāvājumu un iegādāties speciāli izstādes laikam sagatavotās ceļojumu paketes: slēpošanas brīvdienas Itālijas sniegotākajā kalnu kūrortā La Thuile, un ceļojumus uz romantiskākajām Itālijas pilsētām. Gan jaunākiem, gan vecākiem  izstādes apmeklētājiem Solaris Vacations stendā – D15- būs iespēja piedalīties interesantā foto atrakcijā un bildēs aplūkot spilgtākos iespaidus no tūroperatora ceļojumu galamērķiem.


Solaris Vacations ir gatavs atklāt skaistākās Vidusjūras reģiona vietas, kļūstot par etalona zīmolu "Ceļā uz Dienvidiem" ceļojumu pakešu attīstībā un ceļojumu organizēšanā!


Stefano Chiussi,
SIA Solaris Vacations valdes priekšsēdētājs

www.solarisvacations.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08080101sec.