airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Palangu

Šī gada 1. aprīlī Latvijas aviokompānija airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Lietuvas kūrortpilsētu Palangu.

No aprīļa airBaltic veiks tiešos lidojumus no Rīgas uz Palangu astoņas reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu un tā ilgums būs 45 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 25,00, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

Jaunais lidojumu maršruts nodrošina ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no 50 galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. No Rīgas 2009. gada vasarā airBaltic piedāvā tiešos lidojumus uz Olesunnu, Almati, Atēnām, Amsterdamu, Baku, Barselonu, Bergenu, Berlīni, Billundu, Briseli, Kopenhāgenu, Kišiņevu, Dublinu, Diseldorfu, Gēteborgu, Hamburgu, Hannoveri, Helsinkiem, Stambulu, Kaļiņingradu, Kijevu, Kuopio, Londonu, Līnšēpingu, Milānu, Minsku, Maskavu, Minheni, Nicu, Odesu, Oslo, Oulu, Palangu, Parīzi, Romu, Simferopoli, Stavangeru, Sanktpēterburgu, Stokholmu, Tallinu, Taškentu, Tamperi, Tbilisi, Telavivu, Trumsi, Venēciju, Vīni, Viļņu, Cīrihi un Erevānu.

Palanga ir Lietuvas nozīmīgākā kūrortpilsēta ar skaistām smilšu pludmalēm Baltijas jūras krastā. Pilsētā atrodas trīs sanatorijas un vairāk nekā 100 viesu nami un viesnīcas, un tā ir plaši pazīstama ar savām termālajām un minerālu pirtīm. Vasarās Palanga ir Lietuvas izklaides un kultūras galvaspilsēta ar visdažādāko pasākumu klāstu visām gaumēm. Aktīvās atpūtas cienītājiem ir pieejami ūdens motocikli, jahtas, divriteņi, zirgi, tenisa korti, minigolfa laukumi un citas aktivitātes. Pastaigām un braucieniem ar divriteni ir izveidotas daudzas gleznainas dabas takas. Palanga ir arī lieliska vieta konferenču un semināru organizēšanai. Viena no skaistākajām vietām pilsētā ir Dzintara muzejs un to ieskaujošais plašais parks.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit astoņas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un desmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
Latvija 35 EUR
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.050843sec.