airBaltic palielina lidojumu skaitu un vietu skaitu starp Lietuvu un Rīgu

Latvijas aviokompānija airBaltic plāno palielināt tiešo lidojumu skaitu maršrutā Palanga-Rīga, ieviešot divus papildu lidojumus pirmdienās un piektdienās. Maršrutā Viļņa-Rīga airBaltic izmantos lielāku lidmašīnu, lai nodrošinātu ērtāku tranzīta pakalpojumu tiem pasažieriem, kuri caur Rīgu ceļo uz un no Rietumeiropas, NVS, Skandināvijas un Vidusjūras reģiona valstīm.

No 1. aprīļa airBaltic nodrošina tiešos lidojumus uz Lietuvas kūrortpilsētu Palangu astoņas reizes nedēļā. Sākot no 1. jūnija aviokompānija palielinās lidojumu biežumu līdz 10 reizēm nedēļā, ieviešot papildu lidojumus pirmdienās un piektdienās. Aviokompānija lidojumu izpilda ar Fokker 50 tipa lidmašīnu un tā ilgums ir 45 minūtes. Vienvirziena biļešu cena ir no LVL 25,00, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com. Jaunos lidojumos šobrīd visvairāk iecienījuši pasažieri, kuri ceļo starp Palangu un Rietumeiropu (Parīzi, Amsterdamu, Dublinu, Londonu, Kopenhāgenu) un Vidusjūras reģionu (Barselonu, Romu, Milānu).

Pašlaik airBaltic katru dienu nodrošina sešus lidojumus maršrutā Viļņa-Rīga. Sākot no 15. aprīļa aviokompānija vienu no lidojumiem veiks ar lielāku lidmašīnu - Boeing 737, aizstājot līdzšinējo Fokker 50. Tajā pat laikā airBaltic atcels lidojumus no Viļņas uz Stokholmu (no 10. aprīļa), Minheni (no 15. aprīļa) un Milānas (no 16. aprīļa). Pasažieriem būs iespēja lidot uz šiem galamērķiem no Rīgas, izmantojot pievilcīgas aviobiļešu cenas un ērtus savienojumus. airBaltic šobrīd arī apsver iespēju atvērt jaunus galamērķus no Rīgas, par kuriem informēs pēc Lieldienām.

airBaltic lidojumiem uz un no Lietuvas piedāvā ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no 50 galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. No Rīgas 2009. gada vasarā airBaltic piedāvā tiešos lidojumus uz Olesunnu, Almati, Atēnām, Amsterdamu, Baku, Barselonu, Bergenu, Berlīni, Billundu, Briseli, Kopenhāgenu, Kišiņevu, Dublinu, Diseldorfu, Dušanbe, Gēteborgu, Hamburgu, Hannoveri, Helsinkiem, Stambulu, Kaļiņingradu, Kijevu, Kuopio, Londonu, Līnšēpingu, Milānu, Minsku, Maskavu, Minheni, Nicu, Odesu, Oslo, Oulu, Palangu, Parīzi, Romu, Simferopoli, Stavangeru, Sanktpēterburgu, Stokholmu, Tallinu, Taškentu, Tamperi, Tbilisi, Telavivu, Trumsi, Venēciju, Vīni, Viļņu, Cīrihi un Erevānu.

 

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit astoņas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un desmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


SIXT Latvija
,


Latvia Tours
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82654905sec.