Jūnijā tiks atvērta jauna luksus viesnīca Vecrīgā [4]

Šī gada jūnijā Vecrīgā, pie Doma laukuma - Miesnieku ielā 4 savas durvis vērs jaunā Dome Hotel & SPA, kuras izveidē un ēkas rekonstrukcijā ieguldīti ap 2,5 milj. latu. Viesnīcas apmeklētājiem būs pieejami 15 eleganti luksus numuri, kas būs iekārtoti mūsdienīgā stilā.

Neskatoties uz masveidīgu uzņēmumu slēgšanu un nestabilu situāciju tūrisma nozarē, š. g. jūnijā Vecrīgā savas durvis vērs jauna luksus viesnīca Dome Hotel & SPA. Kopā ar viesnīcu tiks atvērts arī jauns SPA centrs ar austrumu masāžām, frizētavu un tvaika pirti, saunu un terasi ēkas augšstāvā ar skatu uz Doma baznīcu.

Viesnīcas īpašnieki ir pārliecināti, ka šī būs labākā luksus viesnīca Latvijā, par savu mērķi izvirzot augsta līmeņa viesu uzņemšanas servisu ar vietējā viesnīcu sektorā vēl neredzētiem apkalpošanas standartiem.

Dome Hotel & SPA izcilo arhitektūru radījis viens no labākajiem Latvijas jaunās paaudzes restaurācijas arhitektiem Reinis Liepiņš. Viesnīca atrodas 16.-18.gs. ēkā, lai gan arheoloģiskās izpētes laikā zem pagalma daļas tika atrastas 13.gs.sākuma konstrukcijas – šīs celtnes pamati ir saglabājušies no Rīgas dibināšanas laikiem. Gadsimtu gaitā ēka pārdzīvojusi vairākas pārbūves. Baroks, rokoko, klasicisms, nedaudz jūgendstila un artdeko - ēkas daudzie arhitektūras stili sintēzē ar jauno viesnīcas tehnoloģiju veido viesnīcas interjera šarmu.

Salīdzinājumā ar vidējo nozares rādītāju piecu zvaigžņu viesnīcu sektorā Dome Hotel & SPA ieguldījums uz vienu numuru ir ievērojami augstāks. Vērā ņemami līdzekļi ieguldīti restaurācijas darbos, daži restaurācijas risinājumi ir unikāli Latvijas arhitektūrā. Ēkā ir saglabātas visas vēsturiski vērtīgās lietas – 18.gs. sienu gleznojumi, koka kāpnes, podiņu krāsnis, durvis un logi. Speciāli telpiski risinājumi nodrošina dienasgaismu visās viesu uzņemšanas telpās.

Kā īpašs viesnīcas eksterjera dekors ir izveidots zaļās sienas dārzs. Vertikālā plaknē paceltā zaļā augu siena ir veidota no dzīviem augiem.

Visas viesnīcas inženiersistēmas ir videi draudzīgas un enerģiju taupošas. Publisko telpu apskaņošanai izmantota moderna audio sistēma ar 3600 skanējumu.

Viesnīcas restorāns - vīna bārs kļūs par jaunu modes vietu pilsētā, kur pulcēties moderni domājošiem rīdziniekiem, kuri vēl tikai meklē savu vietu Rīgā. Pielāgojoties pašreizējai ekonomiskai situācijai valstī, cenas vīna bārā būs draudzīgas.

Dome Hotel & SPA īpašnieks ir uzņēmums SIA BALTIJAS DIZAINA VIESNĪCAS, kas dibināta 2004.gadā. Uzņēmums plāno izvērst viesnīcu biznesu Austrumeiropā, orientējoties galvenokārt uz t.s. boutique jeb salonviesnīcu nišu. Dome Hotel & SPA būs uzņēmuma pirmā viesnīca.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 04/28/2009 13:53 ak, jā atbildot uz jautājumu: pēc 2007gada datiem (droši vien, ka šodien, lielķibeles apstākļos, tas ir līdzīgs skaitlis) tie ir 35 576 cilvēki, kas ir apmēram 3% tautsaimniecībā nodarbināto :P

2 xc90 04/28/2009 13:37 diena.lv | Sarma nav informēts par iespējamo atbrivošanu no amata

Kas ir Sarma? un vai mani interesē tas, ka viņš tiks atbrīvots no amata? bet raksts ir pirmajā lapā.

Tad jau labāk lasīt par to ka kaut kas notiek, ka parādas jaunas darba vietas, ka cilvēki rosas ...

3 Lameris 04/28/2009 13:27 Feja, tas buutu taapat, kaa pajautaat, cik procentu simtdaljaam no Latvijas iedziivotaajiem ir aktuaals Vecokras ciema veikals :)

4 Feja 04/28/2009 13:01 Cik procentu simtdaļām Latvijas iedzīvotāju šis visnotaļ jaukais jaunums ir aktuāls?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Avis
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07644415sec.