Starptautiskajai lidostai Rīga jauna un mūsdienīga interneta mājaslapa [1]

2009.gada 30. aprīlī darbu sākusi jaunā VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” interneta mājaslapa www.riga-airport.com, kurā mūsdienīgā un ērtā veidolā pieejama informācija par Baltijas reģiona svarīgāko aviosatiksmes mezglu – starptautisko lidostu „Rīga”.

„Interneta vietne un tās kvalitāte ir viena no uzņēmuma vizītkartēm un nepieciešams instruments, lai padarītu ērtāku starptautiskās lidostas „Rīga” klientu apkalpošanu, kā arī vairotu uzņēmuma atpazīstamību, īpaši ārvalstu auditorijās. Jaunajā informatīvi bagātajā un funkcionālajā mājaslapā ir pieejams pakalpojumu un informācijas klāsts pasažieriem, plašsaziņas līdzekļiem un lidostas viesiem, kā arī nodrošināta atgriezeniskā saite ar klientiem un partneriem.” norāda VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga”” Komunikācijas departamenta direktore Sanita Ozoliņa.

Jaunajai interneta mājaslapai ir izstrādāts mūsdienīgs dizains, kas ir viegli uztverams un ērti pārskatāms. Tomēr galvenais ir informācijas viegla un saprotama pieejamība, tādēļ tika pārstrādāta gan lapas struktūra un izkārtojums, gan tajā atrodamā informācija.

Jaunajā mājaslapā informācija strukturēta šādās sadaļās:

Pasažieriem – informācija, kas jāzina, ceļojot ar lidmašīnu, kā arī par lidostā pieejamajiem pakalpojumiem.

Lidojumi – izlidošanas un ielidošanas saraksti, lidojumu kartes, kā arī informācija par lidostu apkalpojošām aviokompānijām.

Ziņas – lidostas aktualitātes un informācija medijiem.

Partneriem – informācija lidostas sadarbības partneriem par aktuālajiem iepirkumiem un konkursiem, aviācijas un neaviācijas pakalpojumiem, kā arī statistika.

Par lidostu – fakti par starptautisko lidostu „Rīga” struktūra, vēsture, fotogalerija, kā arī šeit var uzzināt nepieciešamo informāciju, lai meklētu un atrastu darbu lidostā.

RIX Club – šī sadaļa ir veltīta lidotas privilēģiju programmai „RIX Club”.

VIP – šajā sadaļā pasažieri var uzzināt informāciju par lidostas VIP centru un, aizpildot anketu, rezervēt kādu no piedāvātajiem pakalpojumiem.

Tagad lapas apmeklētājiem ir pieejami šādi jaunumi:

• Vēstkopas, ar kuru palīdzību sadarbības partneri saņems regulāru informāciju par dažādām lidostas aktualitātēm.

• Ērti pārskatāms termināļa un lidostas teritorijas plāns.

• Fotogrāfiju galerijas.

• Lielāko Eiropas pilsētu laiki un laika ziņas

• Dažādas aptauju, anketu un pakalpojumu rezervācijas anketas, kā arī anketas sadarbības partneriem sadarbības veicināšanai.

• E-komercija:

  • iespēja iegādāties lidostas piedāvātos pakalpojumus un produktus tieši mājaslapā;
  • gūt ienākumus, izvietojot mājaslapā sadarbības partneru reklāmas bannerus.

• Jauna sadaļa lidostas sadarbības partneriem (B2B jeb business to business - bizness biznesam) un citi jaunumi.

Šobrīd starptautiskās lidostas „Rīga” mājaslapa pieejama latviešu, angļu un krievu valodā, taču, ņemot vērā situāciju Baltijas aviotirgū, plānots interneta vietni nodrošināt arī lietuviešu un igauņu valodā.

Tāpat, ņemot vērā mājaslapas lietotāju atsauksmes un lidostas iespējas, paredzēts nemitīgi veikt uzlabojumus un attīstīt jauno starptautiskās lidostas „Rīga” mājaslapu, lai to padarītu vēl ērtāku un pilnvērtīgāku lidostas klientiem, viesiem, pasažieriem un sadarbības partneriem.

Jaunās VAS „Starptautiskā lidosta ”Rīga”” interneta mājaslapas izstrāde tika veikta sadarbībā ar SIA „Interneta tehnoloģiju grupa”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 stāvgrūdām pilni vārti 05/05/2009 08:58 smuki! atsaucoties pēdējā laika aktualitātēm divas lietas, kas trūkst:
1) pie autobusu biļešu cenām atzīme, ka par bagāžas pārvadāšanu ari ir jāmaksā
2) pie taksometru pakalpojumiem, varētu norādīt, ka līdz centram aptuvenā cena nav lielāka par 10 Ls, vai arī norādīt km, ja negribas saņemt neapmierināto taksistu pārmetumus.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 22.05.2024 Karostas festivāls Liepājas reģiona TIB
No 1. līdz 9. jūnijam norisināsies Karostas festivāls. Festivāls šogad notiks jau 6. reizi. Šī gada tēma – Otra iespēja. | Skatīt vairāk
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Avis
,


Biznesa augstskola Turība
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.85523701sec.