airBaltic atklās trīs jaunus maršrutus uz Ženēvu, Turku un Kauņu

Šovasar Latvijas aviokompānija airBaltic piedāvās trīs jaunus ceļojumu galamērķus – Ženēvu (Šveice), Turku (Somija) un Kauņu (Lietuva). Pasažieriem jaunie airBaltic maršruti nodrošinās ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no vairāk nekā 50 galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs un Vidusjūras reģionā.

Šogad vasaras sezonā airBaltic atklāj septiņus jaunus maršrutus no Rīgas. Papildus trīs jaunajiem galamērķiem, aviokompānija piedāvā reisus uz Trumsi Norvēģijā, Līnšēpingu Zviedrijā, Palangu Lietuvā un Dušanbi Tadžikistānā.

airBaltic jaunieceltais komercdirektors Tero Taskila: „Turku un Kauņa nostiprina airBaltic maršrutu tīklu Skandināvijā un Baltijas valstīs. Turku ir mūsu piektais galamērķis Somijā, savukārt Kauņa ir jau trešā pilsēta Lietuvā, kuru apkalpo airBaltic lidmašīnas. Mūsu mērķis ir piesaistīt airBaltic pasažierus, kuri Rīgu izmanto kā tranzīta lidostu, lai nokļūtu tādās pilsētās kā Milāna, Berlīne, Parīze, Venēcija, Minska, Maskava un citās. Mēs arī ļoti priecājamies, ka varam piedāvāt jau otro galamērķi Šveicē. Ženēva piesaista gan darījumu pasažierus, gan arī atpūtniekus. Jaunie galamērķi labi iederas airBaltic uzlabotajā tranzītmaršrutu tīklā, turklāt pievilcīgās cenas, viens no augstākajiem punktualitātes rādītājiem Eiropā un labāks serviss lidojuma laikā ir domāti, lai mūsu klienti šovasar justos ļoti labi.”

Jaunie lidojumi (no Rīgas)

Lidojumu dienas

Sākuma datums

Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Ženēva (Šveice)

1,3,6

1. jūlijs

LVL 51, EUR 72

Turku (Somija)

1,4,5,7 (no Rīgas)

1,2,5,6 (no Turku)

7. jūlijs

LVL 41, EUR 58

Kauņa (Lietuva)

Divas reizes dienā (izņemot sestdienās –vienu reizi)

4. jūnijs

LVL 25, EUR 35

* Zemākā pieejamā cena internetā – www.airbaltic.com

No Rīgas 2009. gada vasarā airBaltic piedāvā tiešos lidojumus uz Olesunnu, Almati, Atēnām, Amsterdamu, Baku, Barselonu, Bergenu, Berlīni, Billundu, Briseli, Kopenhāgenu, Kišiņevu, Dublinu, Diseldorfu, Dušanbi, Ženēvu, Gēteborgu, Hamburgu, Hannoveri, Helsinkiem, Stambulu, Kaļiņingradu, Kauņu, Kijevu, Kuopio, Londonu, Linšēpingu, Milānu, Minsku, Maskavu, Minheni, Nicu, Odesu, Oslo, Oulu, Palangu, Parīzi, Romu, Simferopoli, Stavangeru, Sanktpēterburgu, Stokholmu, Tallinu, Taškentu, Tamperi, Telavivu, Trumsi, Turku, Venēciju, Vīni, Viļņu, Cīrihi un Erevānu.

No Viļņas airBaltic piedāvā tiešos reisus uz Kopenhāgenu, Rīgu un Tallinu.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit astoņas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un desmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08096385sec.