Svētdien - SEB MTB Maratona 2. posms Sigulda - Krimulda

Svētdien, 24. maijā Siguldā tiks dots starts otrajam ”SEB Kalnu divriteņu maratons 2009” posmam Sigulda/Krimulda. Šīs sezonas trase tika mainīta un būs nedaudz grūtāka, nekā iepriekšējos gados. 2. posmā tiks organizētās četras braucienu trases - Sporta, Tautas, Veselības un Bērnu.

Siguldas/Krimuldas posms tiks apvienots ar pagājušā gada Vienības brauciena MTB (kalnu divriteņi) un SEB Maratona trasi, no abām trasēm tiks paņemts labākais un apvienots vienā. Sporta klases dalībniekiem paredzēti seši nopietni kalni, katrs no 800 m – 1200 m garš. Tautas klasei būs jāpārvar četri kāpumi. Lai Veselības brauciena dalībniekiem trase nebūtu par grūtu, ir izveidota atsevišķa trase 26 km garumā. Šogad finišs paredzēts citā vietā - Cēsu un J.Poruka ielas krustojumā.

Siguldas/Krimuldas posmā jo īpaši tiks padomāts par bērniem, kuriem starta/finiša zonā tiks izveidota speciāla trase, kurā viņi varēs noskaidrot stiprākos jaunos censoņus, kā arī bērniem būs izveidota īpaša izklaides pilsētiņa.

SEB Maratonam dalību pieteikuši tādi sportisti, kā Oļegs Meļehs (Chocolate Team 133 Urmo Utar, EST) Normunds Lasis (CCB – Bourgas, BUL) un Raivis Belohvoščiks (Betonexpressz 2000 – Limonta). Visi šie sportisti SEB Maratonā pārstāvēs Latvijas MTB komandas, kurām šosezon ir ļoti sīva cīņa. Uz šo brīdi konkurence ir starp ”TREK – Philips”, ”NN Sporta klubs”, „Rietumu Banka – Rīga” un ”ZZK – Extreme Sport”.

Sporta klase
SEB MTB maratons - 65 km. Distance atzīmēta ar sarkanu līniju.

Trases apraksts: Starts virzienā uz Turaidu līdz autostāvvietai, kur ir pagrieziens pa kreisi. Sekojot norādēm, jābrauc līdz Siguldas-Inciema ceļam (P8). No šīs vietas Sporta klasei ir jāveic divi apļi. Pēc otrā apļa seko pēdējais Gaujas senlejas nobrauciens, pēc kura ir jānogriežas pa labi virzienā uz Siguldu, kur ir finišs.

Tautas klase
SEB MTB Tautas klases brauciens - 42 km. Distance atzīmēta ar sarkanu līniju.

Trases apraksts: Trase sakrīt ar Sporta klases maršrutu, bet Tautas klasei ir jāveic tikai viens aplis.

Veselības brauciens
SEB MTB veselības brauciens - 26 km. Distance atzīmēta ar violeto līniju.

Trases apraksts: Distance sakrīt ar Sporta un Tautas klasi pirmos 5 km, līdz tā atgriežas uz Siguldas-Inciema ceļu (P8). Tad jānogriežas pa kreisi un jāveic nākamie 5 km pa P8 šoseju līdz pagriezienam pa kreisi uz Sporta un Tautas klases maršrutu. No šīs vietas Veselības brauciens sakrīt ar Tautas klasi līdz pat finišam Siguldā.

Sacensību kārtību novēros tiesneši, kas nepieciešamības gadījumā regulēs kustību, vajadzības gadījumā pieturot Veselības brauciena dalībniekus vai fiksējot trases saīsinātājus.

24.maijā laika no plkst.12.00 - 12.10 un plkst.13.30 - 13.45 būs slēgta Turaidas iela. Pārējā laikā satiksme uz Gaujas un Turaidas ielām netiks slēgta, taču autobraucēji aicināti būt uzmanīgiem, jo gar ielas malu tiks organizēta intensīva riteņbraucēju kustība.

 

Pieteikšanās sacensībām:

www.velo.lv/?bsID=2&sGrID=10&isGR=0&sacID=22&rsID=1

 Sacensību nolikums skatāms šeit:  

www.velo.lv/?bsID=2&sGrID=10&isGR=0&sacID=22&sacSDID=40

Vairāk informācijas par 2.posmu:

www.velo.lv/?bsID=2&sGrID=10&isGR=0&sacID=22

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 17.05.2024 Pavasara ziedi Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 13.05.2024 Anta Eņģele. Māmiņdienas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.maijā pl.16.00 Kultūrtelpa Akustika ielūdz uz māmiņdienai veltītu koncertu kopā ar dziesminieci Antu Eņģeli! | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79526305sec.