Rīgā ir atvērts jauns mūzikas bārs „Sunny Melody” ar interesantu radošo konceptu

26. maijā viesnīcā Europa City 6. stāvā durvis vēra jauns mūzikas bārs „Sunny Melody” ar interesantu radošo konceptu.

„Sunny Melody” atklāšana notika 26.maijā plkst. 19:00. Tika piedāvāts ieskats muzikālo vakaru tematikā un stilistikā. Uzstājās gan Jānis Stībelis, gan Olga Rajecka, gan grupa Framest un Dandelion Wine, Ella dziedāja un spēlēja pie klavierēm, kā arī Mārtiņš Freimanis pārsteidza apmeklētājus neplānoti nodziedot dziesmu. Vakaru vadīja Valters Krauze, viņam pa pēdām sekoja mīmi, kuri bija vakara paraug apmeklētāji. Uz terases spēlēja DJ, cienāja ar dzērieniem, uzkodām un grila ēdieniem. Smalks viskijs un dzirkstošs šampanietis, laba mūzika un brīnišķīgs skats uz Brīvības ielu no terases.

Mūzikas bārs „Sunny Melody” atbalsta Latvijas zemniekus, iepērk produkciju ēdieniem, un atbalsta Latvijas mūziķus, radot jaunu vietu regulāriem koncertiem un mūzikas vakariem.

Turpmāk, lai klausītos sava iemīļotā mākslinieka priekšnesumā, nevajag gaidīt lielkoncertus. Vienkārši atliek sekot līdzi piesātinātajai muzikālā bāra programmai (www.sunny.lv), un daudzveidīgajā piedāvājumā, noteikti atradīsiet savu visiecienītāko vārdu.

Bāra direktore Sandija Liepkalne par šo projektu saka: „Rīgā ir daudz vietas, kur iet izklaidēties, bet pārāk maz vietas, kur tiešām atpūsties un baudīt kvalitatīvu vakaru ar labiem dzērieniem, garšīgiem ēdieniem un interesantiem priekšnesumiem.” „Sunny Melody” bārā iemīļotā mūzikas zvaigzne ir tepat blakus, tuvumā un dziedās tieši apmeklētājam, nevis uz milzīgas skatuves ar neskaitāmiem apsargiem priekšā. Šeit tas nav skaļš koncerts, bet gan patīkams vakars patīkamā noskaņā ar augstu kvalitātes zīmi. Vieta, kur joprojām var dzirdēt, ko saka blakus sēdošais un vieta, kur var atpūsties no ikdienas steigas.

„Sunny Melody” pēc veiksmīgās sadarbības „Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas” ietvaros, turpina radošu kooperāciju ar kompāniju „MicRec PM”, kas devusi lielu ieguldījumu muzikālās programmas izveidē.

Pārsteidzošs jaunums - katru trešdienu klausītājus priecēs Klāss Vāvere, spēlējot mūziku no iecienītās sērijas „Lullabies” un citas melodijas. Katru ceturtdienu Valters Krauze vadīs „Dīvu vakaru”, kur uzstāsies Latvijas skaistās un dziedošās dāmas, izpildot pasaules un savus hitus. Piektdienu vakaros kādas Latvijas zvaigznes izpildījumā skanēs akustiskā programma „Solo Melody”, šos vakarus vadīs vienmēr pozitīvā Kristīne Virsnīte. Savukārt, sestdienas vakaros gaidām visus džeza un soul mūzikas cienītājus.
„Sunny Melody” apmeklētājiem atvērts jau 28.maijā 20:00, kad savas mīļākās pasaules un Latvijas Dīvu dziesmas izpildīs Jenny May, savukārt pirmais „Solo melody” vakars šo piektdien Mārtiņa Freimaņa zvaigznē un sestdien džeza vakars ar Kettu.

Trešdienās ieejas maksa - Ls 2,99 savukārt, no ceturtdienas līdz sestdienai - Ls 5. Komplimentāri - glāze šampanieša. Piedāvājam arī īpašo Sunny draugu komplektu – galdiņš 5 personām ar uzkodām un šampanieti – tikai Ls 25. Bāra „laimīgā stunda” no 19:00 līdz 20:00, kad pērkot vienu kokteili, otru saņem bez maksas.
Biļetes var iegādāties gan Biļešu Servisā, gan restorānā „Sunny”, kā arī pirms koncerta bārā.
Adrese: Brīvības gatve 199c, viesnīcas Europa City Riga 6.stāvs

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 18.05.2024 DZELTENAIS SKRĒJIENS | Engurē Tukuma TIC
Vai esi jau izplānojis, kā pavadīsi 18.maiju? Engurē tevi gaida aizraujošs skrējiens. Piesaki savu dalību līdz 14.05. un saņem personalizētu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89472198sec.