Notika pirmais Sieviešu skrējiens Mežaparkā

Vakar Mežaparkā notika pirmais veikala „Maratons” sieviešu skrējiens. Spītējot nemīlīgajam laikam, uz pasākumu bija ieradušās piecpadsmit drosminieces. Skrējienā piedalījās arī Aisha un Kristīna Zaharova.

Pasākums sākās plkst. 19.00 pie Zoodārza. Laura Lapiņa, veikala „Maratons” idejas autore, atklājot pasākumu: „Izsaku atzinību Jums, drosmīgās dalībnieces, kas spītējot nelāgajam laikam, esat ieradušās uz pasākumu.”

Vieglatlētikas federācijas vadītājs Guntis Zālītis uzteica „Maratonu” par pasākuma ideju – rīkot iknedēļas skriešanas treniņus sievietēm.

Dziedātāja Aisha atzinās, ka vēl pavisam nesen skriešana nebūt nebija viņas mīļākais sporta veids, taču nesen, skrienot trenažieru zālē pa celiņu, esot iepatikusies. Diemžēl vakar Aisha nevarēja skriet pati, jo bija slima – dziedātāja bija nopietni saaukstējusies un cēlās no slimības gultas speciāli tam, lai izteiktu atbalstu skrējējām. „Man patīk pasākuma ideja”, Aisha atzina, „es noteikti skriešu nākamreiz.”

Toties Kristīna Zaharova noskrēja 3 km un atzina, ka „Iepriekš neticēju, ka tas būs tik lieliski, turklāt mums paveicās ar laikapstākļiem, sākoties skrējienam, pārstāja līt lietus un pat uzspīdēja saulīte, kas tikai norāda, ka labiem darbiem ir labs ceļavējs.”.

Pasākuma dalībniecēm tika doti arī profesionāli padomi, kā pareizi iesildīties pirms starta un pēc skrējiena, kā pareizi atsildīties.

Veikala „Maratons” 3 un 5 km sieviešu skrējieni notiks visu vasaru katru ceturtdienu plkst. 19.00. Skrējienos aicinātas piedalīties visas sievietes - gan tās, kas regulāri skrien, gan tās, ka līdz šim nav saņēmušās to darīt. Sievietes tiek aicinātas līdzi ņemt savus bērnus, draugus, vīrus, paziņas un suņus. Kopā jautrāk!

Skrējienā, kas notiks 11. jūnijā, piedalīsies Aisha, Kristīna Zaharova un Ella. Arī Jenny May ir ieplānojusi vasarā pievērsties skriešanai un skries kādā no nākošajiem skrējieniem.

Pirmajā skrējienā piedalījās 15 sievietes un 3 suņi. Visas pirmā pasākuma dalībnieces saņēma dāvanu kartes 5 Ls vērtībā no veikala „Maratons”. Noslēdzot pirmo veiksmīgo skrējienu, L.Lapiņa piebilst, „Aicinu piedalīties visas sportot gribētājas nākamajā ceturtdienā un tālākos skrējienos, ņemot līdzi draudzenes. Šis pasākums pierādīja, ka skriet kopā ir interesanti, jautri, iespēja uzzināt kaut ko jaunu un pabūt dabā, kā arī par paveikto nopelnīt dāvaniņu. Turklāt būs tradīcija, ka katru ceturtdienu būs cita interesanta pievienotā vērtība skrējiena dalībniecēm – nelielas dāvanas, iespējas testēt jaunākos skriešanas apavus vai arī tiks pieaicināti speciālisti.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45490408sec.