airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Varšavu un Pleskavu

Šī gada septembrī Latvijas aviokompānija airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Polijas galvaspilsētu Varšavu un Krievijas pilsētu Pleskavu, nodrošinot ērtus tranzīta savienojumus uz un no galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. Pirmais reiss no Rīgas uz Varšavu notiks 17.septembrī, no Rīgas uz Pleskavu – 1.septembrī.

Tiešos lidojumus no Rīgas uz Varšavu airBaltic veiks katru dienu. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs viena stunda un 40 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 26 (EUR 37), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

airBaltic tiešos lidojumus no Rīgas uz Pleskavu veiks divas reizes nedēļā - otrdienās un sestdienās. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs viena stunda. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 26 (EUR 37), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila stāsta: "Mēs priecājamies, ka airBaltic, atverot maršrutu Varšava-Rīga, uzsāks darbību vienā no lielākajiem tirgiem Baltijas jūras reģionā. Savukārt maršruts Pleskava-Rīga airBaltic ļauj nostiprināties Krievijā, kur šobrīd jau apkalpojam Maskavu, Sanktpēterburgu un Kaļiņingradu. Ar šiem jaunajiem maršrutiem mēs vēlamies piedāvāt klientiem papildu ērtības, proti, caur Rīgas lidostu pasažieri varēs aizlidot uz tādiem galamērķiem kā Berlīne, Cīrihe, Venēcija, Vīne, Simferopole, Kijeva, Taškenta un citiem. Runājot par Pleskavu, jaunais airBaltic maršruts nodrošinās iespēju šo pilsētu apmeklēt lielākam skaitam tūristu no Rietumeiropas, Skandināvijas, Vidusjūras reģiona un arī NVS valstīm."

airBaltic savu galamērķu skaitu 2009.gada vasarā jau papildinājusi ar 10 pilsētām – Palangu, Kauņu (Lietuva), Tartu (Igaunija), Turku (Somija), Līnšēpingu (Zviedrija), Trumsi (Norvēģija), Dušanbi (Tadžikistāna), Ženēvu (Šveice), Varšavu (Poliju) un Pleskavu (Krievija).

Jaunie lidojumu maršruti nodrošina ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. No Rīgas 2009. gada vasarā airBaltic piedāvā 57 tiešos lidojumus uz Olesunnu, Almati, Atēnām, Amsterdamu, Baku, Barselonu, Bergenu, Berlīni, Billundu, Briseli, Cīrihi, Dublinu, Dušanbi, Diseldorfu, Erevānu, Gēteborgu, Hamburgu, Hannoveri, Helsinkiem, Kaļiņingradu, Kauņu, Kijevu, Kopenhāgenu, Kišiņevu, Kuopio, Londonu, Līnšēpingu, Milānu, Minsku, Maskavu, Minheni, Nicu, Odesu, Oslo, Oulu, Palangu, Parīzi, Pleskavu, Romu, Sanktpēterburgu, Simferopoli, Stambulu, Stavangeru, Stokholmu, Tallinu, Tartu, Taškentu, Tamperi, Tbilisi, Telavivu, Trumsi, Turku, Varšavu, Venēciju, Vīni, Viļņu un Ženēvu.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļnas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71936202sec.