airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Turku

Šī gada 9.jūlijā, Latvijas aviosabiedrība airBaltic uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Somijas pilsētu Turku, kas atrodas valsts dienvidrietumos pie Auras upes ietekas Baltijas jūrā.

airBaltic veiks tiešos lidojumus no Rīgas uz Turku četras reizes nedēļā – pirmdienās, ceturtdienās, piektdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumu izpildīs ar Fokker 50 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 1 stunda 20 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs, sākot no LVL 26 (EUR 37), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila stāsta: „Turku ir piektais airBaltic galamērķis Somijā un tas nostiprina mūsu Skandināvijas maršrutu tīklu. Jaunais maršruts ir īpaši noderīgs aviokompānijas pasažieriem, kuri arvien vairāk vēlas lidot tranzītā caur Rīgu uz tādām pilsētām kā Milāna, Berlīne, Parīze, Venēcija, Minska, Maskava un daudzām citām. airBaltic paplašinātais galamērķu tīkls, pievilcīgās cenas, pastāvīgi uzlabotais klientu serviss un produkti lidmašīnās ir vērsti uz to, lai palīdzētu mūsu pasažieriem justies labi.“

Jaunie lidojumi (no Rīgas)

Lidojumu dienas

Sākuma datums

Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Turku (Somija)

1,4,5,7 (no Rīgas)

1,2,5,6 (no Turku)

9.jūlijs

LVL 26, EUR 37

* Zemākā pieejamā cena internetā – www.airbaltic.com

Turku ir Somijas vēsturiskais centrs - no 1809. līdz 1812.gadam tā bija valsts galvaspilsēta. Pilsēta ir viena no svarīgākajām Somijas ostām un tiek dēvēta par "Somijas vārtiem uz Rietumiem". Pilsētas ievērības cienīgākā vieta ir grandiozais cietoksnis, kas sniedz visaptverošu priekšstatu par Somijas vēsturi. Caur Turku tek upe Aura, kuras krastā slejas viduslaiku pils un katedrāle. Turku ir arī Somijas oficiālā Ziemassvētku pilsēta, un tikai 15 kilometru attālumā no tās, Kailas salā, atrodas Tūves Jansones darbu varoņa trollīša Mumina valstība.

airBaltic savu galamērķu skaitu 2009.gada vasarā jau papildinājusi ar 10 pilsētām – Palangu, Kauņu (Lietuva), Tartu (Igaunija), Turku (Somija), Līnšēpingu (Zviedrija), Trumsi (Norvēģija), Dušanbi (Tadžikistāna), Ženēvu (Šveice), Varšavu (Polija) un Pleskavu (Krievija).

Jaunais lidojumu maršruts nodrošina ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu uz un no galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. No Rīgas 2009. gada vasarā airBaltic piedāvā vairāk nekā 50 tiešos lidojumu maršrutus uz Olesunnu, Almati, Atēnām, Amsterdamu, Baku, Barselonu, Bergenu, Berlīni, Billundu, Briseli, Cīrihi, Dublinu, Dušanbi, Diseldorfu, Erevānu, Gēteborgu, Hamburgu, Hannoveri, Helsinkiem, Kaļiņingradu, Kauņu, Kijevu, Kopenhāgenu, Kišiņevu, Kuopio, Londonu, Līnšēpingu, Milānu, Minsku, Maskavu, Minheni, Nicu, Odesu, Oslo, Oulu, Palangu, Parīzi, Romu, Sanktpēterburgu, Simferopoli, Stambulu, Stavangeru, Stokholmu, Tallinu, Tartu, Taškentu, Tamperi, Tbilisi, Telavivu, Trumsi, Turku, Venēciju, Vīni, Viļņu un Ženēvu.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļnas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Latvija
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.19362307sec.