Baltinavā notiks mūzikas festivāls "Osvalds 2009"

Tradicionāli augusta sākumā Baltinavā tiek organizēts mūzikas festivāls "Osvalds". Šogad, ņemot vērā vispārējo situāciju, festivāls notiks pamazinātā mērogā jeb dižķibeles versijā. Norises datums 8.augusts, plkst. 20.00. Salīdzinoši ar iepriekšējiem gadiem šis festivāls būs mazāks un balstīsies uz retrospektīvu skatījumu uz festivāla pirmsākumiem savienojumā ar mūsdienīgām tendencēm.

Darbosies 2 skatuves – tradicionālā un elektroniskās mūzikas skatuve. Uz tradicionālās skatuves uzstāsies grupas un izpildītāji, ar kuru piedalīšanos pirms 15 gadiem festivāls sākās un vairākas jaunās grupas - Jānis Keišs, Ainis Šaicāns un Leijerkastnieki, Sākums, Karburators, OTTO, Linda un Modris, Pienenīte, Medņevas puikas, Joint, Chuu. Šīs skatuves viesi – populārā Latgales šlāgergrupa Baltie Lāči kopā ar šova "Zvaigžņu lietus 2" laureātu Nikolā Roldānu un grupa Dabasu Durovys, kas ir labākā latgaliešu mūzikas albuma autori 2008. gadā. Konferansjē lomā iejutīsies Zigfrīds Muktupāvels. Uz Open Air Elektroniskās mūzikas skatuves uzstāsies Dj Dragger [Subreal/Rēzekne], Dj Gaver [ElectroBrothers/Alūksne], Dj Eriks [Subreal/Rēzekne], Dj Barik [Diogens audio/Balvi], Dj Mr.Dee [banzai.lv/Daugavpils], Dj Civix [Diogens audio/Balvi]. Īpašā viesa statusā - European Hit Radio dīdžejs Roberts Lejasmeijers, kas pazīstams arī kā producents un daudzu populāru latviešu dziesmu remiksu autors.

Šis ir festivāla 15 pastāvēšanas gads. Šim notikumam par godu būs iespēja apskatīt autogrāfu un plakātu izstādi "Osvaldam 15". Ekspozīcijā apmēram 100 uz Osvalda skatuvēm pabijušu, piem., Maizie Williams no Boney M, Dr. Alban, Baccara, Rednex un citu populāru grupu mūziķu un mākslinieku autogrāfi, kā arī visu gadu festivāla afišas, atribūti u.t.t.

Balvu pilsētā 7. augustā plkst.15.00 laukumā pie Kultūras un Atpūtas centra. notiks pasākums bērniem "Osvaldiņš". Tradicionāli šajā pasākumā savus spēkus izmēģinās jaunie izpildītāji, bet paralēli, protams, notiks atrakcijas un sportiskas aktivitātes.

Ieeja bērnu pasākumā ir bezmaksas, savukārt Baltinavas dienas pasākumam iepriekšpārdošanā ieejas maksa ir Ls 3.00 , uz vietas Ls 4.00. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv vai Balvu pilsētas Kultūras un Atpūtas centra kasē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,


Līvānu TIC
,


Jēkabpils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64337802sec.