Skonto hallē notiks starptautiskā zoo izstāde un pirmsskolas preču gadatirgus

 Kur: SKONTO HALLĒ, E.Melngaiļa ielā 1 A, Rīga, Latvija

Kad: 29. - 30. augusta, 2009. gads

Organizē: Izstāžu sabiedrība PRIMA ww.prima.lv

Sadarbībā ar: Latvijas kinoloģisko federāciju

Darba laiks: no 10:00 – 17:00

Biļešu cenas: (viena uz abiem pasākumiem) : Pieaugušajiem 2,00 LVL, pensionāriem, skolēniem 1,00 LVL; Dino zoo centra zelta kartes īpašniekiem 1,00 LVL

Sadarbības partneri: draugiem.lv, petnet.lv, Dino zoo centrs, Lilly pet boutique

īpaša pateicība LKF!

Oficiālā atklāšanas ceremonija: 29. augusts, plkst. 11:00

Šī izstāde ir speciāli veltīta mūsu mazo un lielo bērniņu pēdējām pirmsskolas dienām, lai dotu vēl vienu fantastisku iespēju jauki pavadīt pēdējās vasaras brīvdieniņas, apskatīt simtiem suņu un kaķu, trušu un zaķu un tas vēl nav viss – izstādē varēs vērot arī plašu profesionālu programmu, kuru rīkos LKF -

Latvijas Kinoloģiskā Federācija. Latvijas kinoloģiskā federācija ir vienīgā attiecīgā profila organizācija Latvijā, kura pārstāv Latvijas kinoloģiju FCI, lielākajā pasaules suņu audzētāju organizācijā. LKF ciltsrakstus atzīst vairāk par 80 pasaules valstīm.

Zoo izstādes “Dzīvnieku pasaule ietvaros notiks arī pirmsskolas preču tirdziņš. Tieši šie abi pasākumi bērniem un jauniešiem, kuri notiks pašā Rīgas centrā, kur burtiski pāris stundu laikā, vecāki, skolnieki un studenti varēs nopirkt kancelejas preces, somas, bižutēriju, apģērbus un citas noderīgas lietas jaunam mācību gadam, kā arī varēs to apvienot ar jauku atpūtu – aplūkojot suņu čempionātu, kaķu šovu, starptautisko kaķu izstādi, suņu modes skates un citām jaukām aktivitātēm.

Aicinām visus apmeklēt izstādi, jo tikai šeit būs apvienots lietderīgais ar ļoti labu atpūtu. Bērnu mīļās rociņas — tās ir tieši tās “labestības rociņas”, kurās ir jānokļūst mājas mīluļiem, tamdēļ arī tiek apvienoti šie abi pasākumi.

Bez tam izstādē varēs iegādāties par “izstādes” cenām, visu nepieciešamo mājdzīvniekiem : aksesuārus, barību un dažādus kārumus, akvārijus, žogus, rotaļlietas un dažādus modīgus apģērbus un skaistumlietas. Iegūt profesionāļu konsultācijas.

Kā arī tieši izstāde ir tieši tā vieta, kur iegūt izglītojošu informāciju no klubu biedriem, par iespējām profesionāli apmācīt savus mīluļus un ne tikai!

 

STARPTAUTISKĀS ZOO-IZSTĀDES „DZĪVNIEKU PASAULE” IZSTĀDES PROGRAMMA

29. augustā 2009. gadā, SKONTO HALLĒ

plkst. 11:00
Izstādes atklāšanas ceremonija.

plkst. 11:30 – 12:30
"LILLY PET BOUTIQUE "
Ekskluzīva dzīvnieku modes prezentācija.

plkst. 13:00 – 16:00
"LATVIJAS KINOLOĢISKĀ FEDERĀCIJA"
Kaķu šķirņu prezentācija. Kaķu čempionu šovs.

30. augustā 2009. gadā SKONTO HALLĒ.

plkst. 11:05 – 15:00
"LATVIJAS KINOLOĢISKĀ FEDERĀCIJA"
Jauno hendleru sacensības ‘Baltijas kauss” Suņu čempionu šovs.

"LATVIJAS FELINOLOĢIJAS ASOCIĀCIJA FELIMURS "

Plkst. 10.00 līdz 14.00 Starptautiskās izstādes kaķu ekspertīze

plkst. 14:00 – 15:15
“NEW CENTURY"

Piedāvās teatrālu šova programmu "Kinos fantazy" ( suņu fantāzijas). Programmas ietvaros: faunas un floras apkopojums – speciāli uzvedumi, kurus izpildīs suņu īpašnieki un to mīluļi ( suņuki);

- kostīmu šovs ar floristikas elementiem;

- speciālas šova dekorācijas;

- mūzikas līdzpavadījums, katram dalībniekam;

- slaidu šovs;

Kopumā programmā piedalīsies 12. dalībnieki

Šova noslēgumā starptautiskas klases grumera meistarklase, Krievijā pazīstamā grumera Romāna Fomina izpildījumā. Grumera meistarklases brīnumi uz skatuves.

plkst. 15:30 – 17:00
"LATVIJAS FELINOLOĢIJAS ASOCIĀCIJA FELIMURS "

Starptautiskās kaķu izstādes noslēguma konkurss “BEST IN SHOW”

 

Pirmsskolas preču gadatirgus “LABĀKAIS BĒRNIEM”

Kur: SKONTO HALLĒ, E.Melngaiļa ielā 1 A, Rīga, Latvija

Kad: 29. - 30. augusta, 2009. gads

Organizē: Izstāžu sabiedrība PRIMA

Sadarbībā ar: Latvijas kinoloģisko federāciju

Darba laiks: no 10:00 – 17:00

Biļešu cenas (viena uz abiem pasākumiem) : Pieaugušajiem 2,00 LVL, pensionāriem, skolēniem 1,00 LVL; Dino zoo centra zelta kartes īpašniekiem 1,00 LVL

Sadarbības partneri: draugiem.lv., stilaparks.lv, skola+,

īpaša pateicība : Rīgas skolu vecāku konsultatīvajai padomei (RSVKP) !

Oficiālā atklāšanas ceremonija: 29. augusts, plkst. 11:00

Tieši šajās divās pēdējās pirmsskolas dienās būs lieliska iespēja visiem vecākiem ar mazuļiem apmeklēt un jauki atpūsties zoo izstādē un lietderīgi to apvienot ar nepieciešamo skolas lietu iegādi gadatirgū “Labākais bērniem”!

 

Gadatirgū piedalīsies kompānijas, kuras piedāvās par īpaši labām cenām:

· Kancelejas preces, burtnīcas, klades, pildspalvas, dzēšgumijas utt.

· Skolas somas, apģērbus, apavus,

· Bižutēriju un rotaslietas,

· Rotaļlietas un izglītojošās spēles un to aksesuārus

· Kosmētiku un nagu kopšanas līdzekļus

Bez tam gadatirgus ietvaros būs:

RSVKP un nodibinājums „Viens otram” organizē mācību grāmatu apmaiņu gadatirgus “LABĀKAIS BĒRNIEM” ietvaros SKONTO hallē, sadarbībā ar Izstāžu sabiedrību “PRIMA”.

Mācību grāmatas apmaiņas ceļā

Pirms jaunā mācību gada sākuma Rīgas skolu vecāku konsultatīvā padome (RSVKP) un nodibinājums „Viens otram” organizē lietotu mācību grāmatu apmaiņu Zoo-izstādes “Dzīvnieku pasaule” un pirmsskolas tirdziņa “Labākais bērniem” ietvaros, SKONTO hallē 29. un 30. augustā.

Katra mācību gada noslēgumā, ģimenēs, kurās aug skolas vecuma bērni, ir aktuāls jautājums, ko darīt ar nederīgajām mācību grāmatām un kā tikt pie nākamajam mācību gadam vajadzīgajām grāmatām. Kā zināms, tieši mācību grāmatas ir vienas no dārgākajām skolas precēm, kas jāiegādājas skolēnu vecākiem, palaižot bērnu uz skolu. Tādēļ, RSVKP organizē mācību grāmatu apmaiņu, kur būs iespējams nodot nevajadzīgās un apmaiņā iegūt sev vajadzīgās grāmatas jaunajam mācību gadam.

Grāmatu apmaiņa notiks SKONTO hallē (E.Melngaiļa ielā 1a, Rīgā) 29.augustā un 30. augustā no plkst. 10.00 – 17.00.

RSVKP informē, ka tā kā nav iespējams paredzēt vecāku aktivitāti, tad grūti solīt, vai visi tiks nodrošināti ar nepieciešamajām mācību grāmatām. Vecāku padome aicina izmantot šo iespēju un mēģināt bez finansiāliem līdzekļiem iegūt bērniem vajadzīgās mācību grāmatas. Pagājušā gadā mācību grāmatu apmaiņa notika pamatskolas „Rīdze” telpās.

Mācību grāmatu apmaiņu atbalsta arī interneta portāls www.ibook.lv, kas aicina portāla lietotājus mācību grāmatas mainīt klātienē, apmeklējot SKONTO halli.

Tautā tā saucamie "Mācību grāmatu tirdziņi" līdz šim tika organizēti atsevišķās Latvijas skolās un lielveikalos. Šāda apmaiņa risina "sasāpējušu" jautājumu skolēnu vecākiem, kā ikgadēji ieguldītos finanšu līdzekļus izmantot taupīgi un lietderīgi. Sagaidīsim jauno mācību gadu ar mazākām rūpēm un sagādāsim prieku par lietderīgi izmantotām mācību grāmatām arī citiem!

Mācību grāmatu apmaiņa notiks pasākumu ietvaros, un visi, kuri nāks uz grāmatu apmaiņu, varēs apmeklēt izstādi un gadatirgu bezmaksas. Atnākot uz SKONTO halli, foajē būs grāmatu apmaiņas dalībnieku reģistrācija, kur varēs saņemt divus bezmaksas ieejas kuponus, tie kuriem līdzi būs grāmatas apmaiņai (pārējiem ģimenes locekļiem būs jāpērk biļetes), kuri dos iespēju iekļūt arī pasākumos 29. un 30. augustā..

Papildu informācija par grāmatu apmaiņu:

RSVKP; Tālr: 29408743 vai 29407000; info@viensotram.lv; rsvkpadome@inbox.lv;

ORGANIZATORS - IZSTĀŽU SABIEDRĪBA PRIMA, LAIPNI AICINA!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 13.05.2024 Anta Eņģele. Māmiņdienas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.maijā pl.16.00 Kultūrtelpa Akustika ielūdz uz māmiņdienai veltītu koncertu kopā ar dziesminieci Antu Eņģeli! | Skatīt vairāk
15 EUR
Uzņēmumi


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78355122sec.