Aicina uz rokdarbu tirdziņu un koncertu Esplanādē

2009.gada 21. augustā Rīgas domes Labklājības departaments aicina uz Esplanādi, kur Pilsētas svētku pasākuma „Vasara pilsētā” ietvaros no plkst.12.00 līdz plkst.17.00 koncertēs biedrības „Saule” krāsu mūzikas grupa „Saules pusē”, bet ratiņdeju priekšnesumu sniegs rehabilitācijas centra „Mēs esam līdzās” bērni. Plkst.17.00 savu prasmi rādīs Dienas aprūpes centra personām ar garīga rakstura traucējumiem „Saulessvece” dalībnieki ar muzikālu uzvedumu dziesmās, kustībā un dzejā „Mūsu pasaule mākoņos turas un zvaigznēs ...”

Koncertā Esplanādē jau ir uzstājies biedrības „Rīgas pilsētas „Rūpju bērns”” muzikālais ansamblis „Zvaigžņu dzirkstis”, bērnu vokālais ansamblis „Ezerkrasti” un deju kopa „Aspazija”.

Labklājības departamenta sociālo dienestu klienti piedalās arī Rīgas svētku amatnieku tirdziņā Esplanādē, piedāvājot dažādās tehnikās darinātus rokdarbus.

Par iespēju uzstāties koncertā un piedalīties amatnieku tirdziņā Labklājības departaments pateicas SIA „Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš” vadītājai I.Vucenai.

Labklājības departaments pateicas arī Rīgas Lauvu klubam, kas sadarbībā ar Somijas pārstāvjiem Rīgas maznodrošinātām ģimenēm un bērnu dienas atbalsta centriem ir uzdāvinājis 35 lelles. Somietes Ullas Pāvoalas vadībā kluba biedri ir sarūpējuši ne tikai lelles, bet arī dažādas pašu rokām darinātas mīļlietiņas, kā arī šūtas, adītas un tamborētas drēbes lellēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45091605sec.