Mežaparkā notiks Zemnieku tirdziņš

2009.gada 19.septembrī (sestdien), no plkst. 10.00 līdz 14.00, pie centrālās ieejas kultūras un atpūtas parkā Mežaparks, turpinot iesākto tradīciju, notiks Zemnieku tirdziņš, kurā rīdzinieki varēs iegādāties Latvijas zemnieku bioloģiski audzētus un sertificēts produktus: dārzeņus, augļus, sieru, pienu, olas, gaļu, tējas, medu, maizi un citus produktus. Tie ir dabīgi iegūti, bez ķīmiski sintezētiem augu barošanas un aizsardzības līdzekļiem, bez augšanas stimulatoriem, bez pārtikas uzlabotājiem un citām mākslīgām piedevām.

Turklāt, sestdien, Zemnieku tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas bioloģiskās lauksaimniecības un Slow Food idejām, kā arī turpat nobaudīt restorāna „Vincents” gatavotos veselīgos ēdienus.

Plānots, ka vēl līdz gada beigām Zemnieku tirdziņš Mežaparkā darbosies katra mēneša trešajā sestdienā. Zemnieku tirdziņu organizē pašvaldības aģentūra „Mežaparks” sadarbībā ar kustību „Slow Food”. Nākamie Zemnieka tirdziņi Mežaparkā plānoti 17.oktobrī, 21.novembrī,19.decembrī.

Par Mežaparku

Mežaparka attīstības stratēģija paredz aktīvās atpūtas vietu izveidošanu slēpošanai, veloaktivitātēm, skrituļslidošanai, nūjošanai un atpūtai pie un uz ūdens. Jau ir ierīkotas 20 speciālas pikniku vietas, ierīkotas 2 velotrases, bērnu rotaļu laukums, rotaļu un aktīvās atpūtas pilsētiņa, atjaunoti ziedu apstādījumi, darbu uzsācis autobānītis, parkā atjaunots asfalta segums, izveidots Jaunlaulāto kalniņš rododendru stādīšanai, aktīvi turpinās parka labiekārtošanas darbi. Nākotnē paredzēts no jauna izveidot mūsdienīgus ēdināšanas pakalpojumus. Mežaparka teritorijā tiek organizēti dažādi kultūras un masu pasākumi, kā arī tiek piedāvāts izmantot teritoriju dažādu privātu un korporatīvu pasākumu organizēšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59313107sec.