Doma laukumā notiks Miķeļdienas gadatirgus

2009.gada 26.septembrī no plkst.9:00 līdz 17:00 Doma laukumā notiks Rīgas pilsētas rudens ražas svētku pasākums MIĶEĻDIENAS GADATIRGUS.

Jau tradicionāli, Miķeļdienas gadatirgū varēs iegādāties dažādus lauku labumus un rudens ražas veltes - ābolus, bumbierus, ēdamus un dekoratīvus ķirbjus, cūku pupas, dzērvenes, zāļu tējas, medu, maizi, žāvētu gaļu, zivis un daudzums citu garšīgu un veselīgu lietu.

Kuplā pulkā būs pārstāvēta arī Latvijas amatnieku cunfte. Te katrs pēc savas gaumes un rocības varēs iegādāties sev tīkamāko sēņu grozu, māla podu, pirts kubulu un daudzus citus interesantus amatnieku darinājumus.

Kopumā Miķeļdienas gadatirgū savu dalību šogad pieteikuši 360 amatnieki un zemnieki no visas Latvijas.

Jau no plkst.10:00 uz skatuves gadatirgus dalībniekus un apmeklētājus priecēs Rīgas pilsētas dziesmu, danču un instrumentu spēles meistari. Programmu vadīs Dailes teātra aktieris Pēteris Liepiņš.

Programmas noslēgumā pēc plkst.16:00 uzstāsies latviešu klausītājiem jau labi pazīstamā grupa "Tequila Band", kas klausītājus priecēs ar dziesmām no sava pēdējā skaņu ierakstu albūma "Pēc svētdienas".

Veiksmīgākajiem kartupeļu mizošanas un dziedāšanas konkursu dalībniekiem garšīgas balvas būs sarūpējuši Valmiermuižas alus un Pure Chocolate.

Miķeļdienas gadatirgu organizē - Rīgas Domes Kultūras departamenta koncertorganizācija "Ave Sol".

Paralēli Miķeļdienas gadatirgus aktivitātēm Doma laukumā, pavisam netālu - Rīgas Rātslaukumā norisināsies Ābolu tirgus, kur kopā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Normundu Laizānu apmeklētājiem būs iespēja vērot ābolu parādi, kā arī piedalīties rudens zaptes vārīšanā un citos atraktīvos pasākumos.

Ābolu tirgu organizē SIA "Rīgas nami".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,


Jūrmalas TIC
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.36715603sec.