I/c Olympia tirdziņā – vairāk kā 20 dažādu mākslinieku darbi

I/c Olympia skaistumlietu tirdziņš "H-made in LV" turpina darbību un paplašina piedāvājumu ar jaunu mākslinieku darbiem.

Vasaras sākumā iepirkšanās centrs “Olympia” nolēma iepriecināt savus apmeklētājus ar projektu, kas atbalstītu vietējos māksliniekus un vienuviet piedāvātu oriģinālas ar rokām darinātas skaistumlietas. Un tā – nu jau vairākus mēnešus veiksmīgi darbojas mākslinieku darinātu rotu, apģērbu un citu skaistumlietu tirdziņš – salons “H-Made in LV”. Ir iegūti gan jau patstāvīgie pircēji, gan tūristu atsaucība.

Mākslinieku skaits kopš tirdziņa atklāšanas ir pieaudzis, un šobrīd ir vairāk kā divdesmit. Mums pievienojusies gan Rūta Bendika, kas ada cepures Renāram Kauperam, gan stikla pērļu meistare Agija Bistere. Savus darbus tirdziņā pārdod arī gleznotāja un zīda apgleznotāja Aija Ausēja – Rudzīte, kā arī šeit ir iespējams iegādāties Herman's Casa skaisto gultas veļu. Darbību tirdziņā turpina arī jau iemīļotie latviešu zīmoli - "Anna Andrea" linu izstrādājumi un "Leny Tomy Factory" bērnu drēbītes. Vēl aizvien tiek piedāvāts arī plašs rotaslietu klāsts – auskari, rokassprādzes un brošas, kas darinātas ar rokām šeit būs atrodamas visām gaumēm. Sākot no 21. septembri pieejamas arī rotaslietas no ādas, ko piedāvā modes salons "Shermi", kas nupat izveidojis sadarbību ar "H-made in LV".

Ik pa brīdim ir iespējams uz vietas satikt arī pašas mākslinieces un vajadzības gadījumā iespējams veikt individuālus pasūtījumus. Kopumā šobrīd „H-made in LV” piedāvājumā ir:

· dažādas rotaslietas – auskari, krelles, brošas, rokassprādzes

· bērnu apģērbs un aksesuāri

· izšūtas zeķes un zeķubikses

· oriģināli lina izstrādājumi

· cepures, matu lentas, lakati

· apģērbs – gan adīts, gan šūts, gan apgleznots

· gultasveļa

· somiņas – gan pleca, gan ap vidukli nēsājamās

· lelles

· žabo

· gleznas

· atjaunotas un apgleznotas mēbeles

· koka izstrādājumi

· apsveikuma kartiņas un citas dāvanas

Lai pircējiem būtu iespējams vieglāk sekot līdzi tirdziņa aktualitātēm, tiek strādāts pie mājas lapas izveides un jau izveidots Twiiter konts – twitter.com/HMade_in_LV.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 15.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 17.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96302795sec.