airBaltic sāks lidojumus divos jaunos maršrutos no Lapēnrantas Somijā

2009.gada 12. novembrī Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus divos jaunos maršrutos no Lapēnrantas, Somijā, uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu un Latvijas galvaspilsētu Rīgu, piedāvājot ērtus savienojumus starp galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, NVS un Vidusjūras reģionā.

airBaltic piedāvās lidojumus no Lapēnrantas uz Tallinu četras reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 50 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no EUR 35/EEK 553, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumi maršrutā Lapēnranta – Rīga notiks četras reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumu veiks ar Boeing 737 tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs 2 stundas un 15 minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no EUR 37/ LVL 26, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Ziemas sezonā airBaltic jaunos maršrutus piedāvās, veicot lidojumu Rīga-Tallina-Lapēnranta un atpakaļ. Precīzs lidojumu grafiks pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Mēs priecājamies, ka airBaltic ieies vēsturē kā pirmā aviokompānija, kas savienos Lapēnrantu ar Igauniju un Latviju. airBaltic strauji paplašina savu galamērķu skaitu Somijā, un mēs, protams, vēlamies nodrošināt papildus ērtības saviem pasažieriem Lapēnrantā, uzsākot lidojumus jaunajos maršrutos. Tas nozīmē, ka cilvēki Somijas dienvidu reģionā varēs ceļot uz Latviju un Igauniju vai arī tranzītā caur Rīgas lidostu uz citiem galamērķiem, piemēram, Barselonu, Berlīni, Cīrihi, Venēciju, Vīni, Maskavu, Kaļiņingradu. Lapēnranta ir skaists galamērķis, un jaunais airBaltic maršruts piesaistīs vairāk ārvalstu ceļotāju no Rietumeiropas, Skandināvijas, Vidusjūras reģiona un NVS.”

Lappeenranta City Holding Company – Lapēnrantas uzņēmējdarbības politikas, mārketinga un starptautiskās sadarbības koordinēšanas uzņēmuma – prezidents un izpilddirektors Toms Hultins norāda: “Lapēnranta, kas ir nozīmīga ES un Krievijas robežvieta un Sanktpēterburgai tuvākā pilsēta Eiropā, sniedz arī lieliskas iespējas attīstīt tūrismu starp Eiropu un Krieviju.”

JAUNI MARŠRUTI

Lidojumu dienas

Spēkā no

Cena (iesk. nodokļus, nodevas, piemaksas)*

Rīga-Lapēnranta

2,4,6,7 (no Rīgas)

3,5,7,1 (no Lapēnrantas)

12. novembra

EUR 37 / LVL 26

Tallina-Lapēnranta

2,4,6,7 (no Tallinas)

3,5,7,1 (no Lapēnrantas)

12. novembra

EUR 35/ EEK 553

*Zemākās cenas pieejamas internetā www.airbaltic.com

Jaunais maršruts no Lapēnrantas uz Rīgu piedāvā ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Rīgu – no un uz galamērķiem Rietumeiropā, NVS, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā. airBaltic piedāvā 60 dažādus lidojumu galamērķus – Ālesunda, Almati, Amsterdama, Atēnas, Baku, Barselona, Bergena, Berlīne, Billunda, Brisele, Kišiņeva, Kopenhāgena, Dubaija, Dublina, Dušanbe, Diseldorfa, Frankfurte, Ženēva, Gēteborga, Hamburga, Hannovere, Helsinki, Stambula, Kaļiņingrada, Kauņa, Kijeva, Kuopio, Lapēnranta, Londona, Milāna, Minska, Maskava, Minhene, Nica, Odesa, Oslo, Oulu, Palanga, Parīze, Pleskava, Rīga, Roma, Simferopole, Sanktpēterburga, Stavangera, Stokholma, Tallina, Tampere, Tartu, Taškenta, Tbilisi, Telaviva, Trumse, Turku, Venēcija, Vīne, Viļņa, Varšava, Erevāna, Cīrihe.

Lapēnranta atrodas Somijas dienvidaustrumu reģiona centrā, uz ES un Krievijas robežas. Lapēnranta ir viens no populārākajiem vasaras ceļojumu galamērķiem Somijā un otra populārākā apskates vieta ārvalstu tūristu vidū. Lapēnranta ir vitāla starptautiskas universitātes pilsēta, ko ieskauj unikāla daba un Eiropas ceturtais lielākais ezers Saima ar tā krasā esošo vēsturisko cietoksni un liepu koku audzēm. Tā ir arī vasaras paradīze vietējiem iedzīvotājiem un aicina ciemos viesus un ceļotājus no visas pasaules.

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri:

Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām –Rīgas,Viļnas un Tallinas.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29563999sec.