Park Hotel Latgola ieskandina džezu

12. un 13. novembrī viesnīcā „Park Hotel Latgola” notiks pasākums, kuram līdzīgus Daugavpils nav piedzīvojusi jau labu laiku! Tieši šajās dienās restorānā PLAZA notiks divu dienu džeza festivāls, kurā piedalīsies ne tikai kolektīvi no mūsu dzimtās pilsētas, bet atbrauks arī džezmeņi no Rīgas un Viļņas!

Pirmās dienas programmu sāks grupa „Calabria” ar Žannu Blagovešenskuju priekšgalā. Nesenā pagātnē Žanna bija starptautiskā konkursa „Jaunais Vilnis” dalībniece, kur pārstāvēja Latviju. Bet turpinās vakara gaitu diksilends „Hot Express”.

Sīkāk par šiem jauniešiem nestāstīsim, jo viņi jau ir labi pazīstami džeza mūzikas cienītājiem Daugavpilī. Bet otrās dienas viesiem no Viļņas vēlamies pievērst lielāku uzmanību.

Kolektīvs „DOMAS ALEKSA & D'ORANGE” izveidojās 2004.gadā un no tā laika ir paspējis piedalīties ļoti daudzos un dažādos festivālos un koncertos ne tikai Lietuvā, bet arī ārpus tās – Krievijā, Igaunijā, Polijā, Vācijā un citās valstīs. Viens no dalībniekiem ir Aleksandrs Rajčonoks (saksafons), kurš ir arī spēlējis pavadošajā sastāvā Laimai Vaikulei! Tāpēc teikt, ka džeza izpildījuma līmenis būs augstā kvalitātē, būtu lieki!

Īpaši vēlamies izcelt to, ka gan pirmajā, gan otrajā dienā pēc muzikantu izpildītajiem priekšnesumiem notiks „džem/jam”, kura laikā savas prasmes džeza izpildījumā varēs demonstrēt jebkurš gribētājs, kurš būs atnācis uz šiem pasākumiem – skatuve tiks atvēlēta brīvai džeza improvizācijai!

Ieejas maksa: pirmajā dienā – 2.50 Ls, otrajā dienā – 3.00 Ls, bet ieejas maksa uz „džem/jam” – 1.00 Ls. Ja vēlaties apmeklēt abu dienu pasākumus, ieeja – 5.00 Ls!

Tiekamies 12. un 13.novembrī viesnīcas „Park Hotel Latgola” restorānā PLAZA 10.stāvā! Sākums plkst. 20:00!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Park Hotel Latgola
,


Nikos Travel
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20107889sec.