Tiek atklāts gadskārtējais Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā

No 29.11.2009 līdz 10.01.2010 Doma laukumā norisināsies ikgadējais Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš, kura laikā ikviens tiek aicināts apmeklēt tirdziņu un baudīt svētku sajūtu.

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā šogad norisināsies jau devīto reizi. Tirdziņa teritorijā atradīsies 20 guļbūves tirdzniecības namiņi un piedalīsies ap 80 tirgotāju.

Ziemassvētku tirdziņa laikā netiks aizmirsts par tiem, kuriem klājas grūtāk kā mums. Tāpēc visi tirdziņa tirgotāji ir atsaukušies aicinājumam un ziedos 5% no ieņēmumiem Latvijas Bērnu fonda labdarības projektam. Tāpat arī tirdziņa teritorijā darbosies „Dzīvesprieka” namiņš, kurā apmeklētāji varēs iegādāties Dienas Aprūpes Centru dalībnieku veidotus rotājumus. Visi ienākumi no šī namiņa tirdzniecības arī tiks ziedoti labdarībai.

„Ziemassvētku laikā vēlamies radīt Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem skaistu svētku sajūtu. Tādēļ šogad ir padomāts ne tikai par īpašu svētku noformējumu, bet arī par dažādām aktivitātēm. Piemēram, nedēļas nogalēs uz skatuves uzstāsies kori un Latvijā plaši atpazīstami mākslinieki un mūziķu apvienības.

Šis gads Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam ir sevišķi nozīmīgs. Gatavojamies nākamā gada dubultajam jubilejas pasākumam – Doma laukuma Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa 10 gadu jubilejai un 500 gadu jubilejai, kopš Rīga minēta kā pirmā pilsēta pasaulē, kur tika iedegta Ziemassvētku egle,” stāsta Andris Kreislers, SIA Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš valdes priekšsēdētājs.

Laipni aicinām, svētdien, 2009.gada 29.novembrī, plkst. 17:00 pagodināt ar savu klātbūtni Rīgas Domes, Rīgas Kultūras departamenta Rīgas pilsētas centrālās egles iedegšanas pasākumu, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa atklāšanu un kora Kamēr... koncertu Māra Sirmā vadībā!

Par Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņu:

SIA „Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa” mērķis un uzdevums ir darboties kā bezpeļņas organizācijai, kas rīko Ziemassvētku tirdziņu Vecrīgā. Uzņēmums kārtējo gadu visu savu peļņu ir investējis mājiņu renovācijai, speciālām dekorācijām un izgaismojumam.

Pērn, 2008.gadā Zviedrijas laikraksts Dagens Nyheter apkopojot Zviedrijai tuvāk esošos Ziemassvētku tirdziņus, par labāko atzinis tieši Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņu.

Plašāka informācija par Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņu http://www.vzt.lv/

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņa idejas autori un organizatoru vārdā Andris Kreislers un JC Cole.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84252501sec.