Ziemas sestdiena Cēsu Vēstures un mākslas muzejā

05.12.2009 Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina ikvienu savai ziemas sestdienai pievienot rosīga prieka un radoša atklājuma dzirksti.

No 10:00 līdz 17:00 visiem būs iespēja mainīties ar grāmatām, bērnu rotaļlietām un galda spēlēm, tāpēc katrs, kam mājās ir grāmatas, bērnu rotaļlietas un galda spēles, kuras labprāt atdotu kādam citam, nākdams uz muzeju, var droši ņemt tās līdzi un iemainīt pret līdzīgām derīgām lietām.

Bērnu grāmatas, rotaļlietas un galda spēles, kurām jaunus īpašniekus atrast neizdosies, Jaunā gada sākumā ar Cēsu pašvaldības aģentūras „Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības aģentūra” starpniecību ziedosim novada mazturīgajām ģimenēm.

No 12:00 līdz 14:00 Cēsu Jaunajā pilī gan lielos, gan mazos, kuriem ir vēlēšanās pašiem darināt ziemassvētku dāvanas, gaidīs Cēsu mākslas skolas pasniedzēja Dace Cēdere, lai palīdzētu apgūt koka dēlīšu apgleznošanas prasmi.

Visas dienas garumā Pilsdrupu pakājē darbosies lokšaušanas stends un franču kafejnīcas „Gourmands” pavārmeistars Filips Masons piedāvās smaržīgu, gardu, uz ugunskura vārītu zupu.

Ieejas maksa: 1.00 Ls;

Īpaši gaidītas būs ģimenes, kurām piedāvāsim „Ģimenes biļeti”: 2.00Ls.

Bez tam, visi laipni aicināti atklāt sev gan Cēsu pilsdrupu burvību, gan muzejā apskatāmās izstādes: „No dziesmas līdz nacionālai valstij”, „Latvija brīvības cīņu laikā”, „Cēsu Jaunā pils: vēsture, izpēte, atjaunošana”, „’Cēsu alus’ vēsture un ieguldījums Cēsu pilsētas attīstībā”.

Nedēļas nogales pasākumi Cēsu Vēstures un mākslas muzejā plānoti arī turpmākajās Adventes laika sestdienās – 12. un 19. decembrī, un turpmāk visas ziemas laikā.

Izbaudiet savu īpašo sestdienu Cēsu Vēstures un mākslas muzejā!

Sīkāka informācija: Cēsu Tūrisma informācijas centrā

info@cesis.lv; tālr.: 64121815

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Ceļojums garām Berķenelei uz Medumiem TAKA
Visa pasākuma laikā jaunākajiem "Muzeju nakts" apmeklētājiem tiks piedāvātas atraktīvas rotaļas un spēles brīvā dabā. | Skatīt vairāk
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Cēsu TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Ungurmuiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43625093sec.