Visi Rīgas skolu pedagogi sabiedriskajā transportā var izmantot atlaides

No 01.12.2009 arī Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu interešu izglītības iestāžu, pirmskolas izglītības iestāžu, profesionālās ievirzes izglītības iestāžu, speciālās izglītības iestāžu un vispārējās izglītības iestāžu pedagogi var izmantot 50% braukšanas maksas atlaidi, iegādājoties mēneša abonementu darba dienām vienā maršrutā.

To šodien nolēma Rīgas dome, pieņemot grozījumus 1999. gada 28. decembra lēmumā Nr. 7981 „Par braukšanas maksas tarifu un braukšanas maksas atvieglojumiem Rīgas pašvaldības sabiedriskajā transportā”. Tādējādi sabiedriskā transporta braukšanas maksas atvieglojumus varēs saņemt visi Rīgas skolu pedagogi neatkarīgi no izglītības iestādes veida.

SIA „Rīgas satiksme” aicina pedagogus pieteikties atlaides saņemšanai. Lai peteiktos pašvaldības piešķirtajai 50% atlaidei viena maršruta mēneša abonementa biļetēm darba dienām, pedagogam jābūt personalizētā e-talona lietotājam un jādodas uz kādu no SIA „Rīgas satiksme” Klientu apkalpošanas centriem, līdzi ņemot izziņu no darba vietas un personu apliecinošu dokumentu.

Ja personalizētā e-talona nav, to iespējams izgatavot jebkurā Klientu apkalpošanas centrā, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

SIA „Rīgas satiksme” Klientu apkalpošanas centri atrodas:

– Prāgas ielā 1 (Rīgas Starptautiskā autoosta),

– Kurzemes prospektā 137,

– Brīvības ielā 191,

– Brīvības ielā 384 b (4. un 16. trolejbusu galastacija „Šmerlis”),

– Vienības gatvē 76 b.

Klientu apkalpošanas centru darba laiks: darba dienās no plkst.9.00 līdz plkst.19.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

Biļetes ar piešķirto atlaidi var iegādāties visās SIA „Rīgas satiksme” tirdzniecības vietās, mazumtirdzniecības vietās, kas apzīmētas ar e-talona logo, kā arī biļešu automātos un e-talona interneta veikalā:

http://etalons.rigassatiksme.lv/lv/sakums/

Plašāka informācija: pa bezmaksas informācijas tālruni 80001919.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Grand Palace Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45072103sec.