Valmieras izglītības iestādes saņem Dziesmu saini Sirds ar sirdi draudzējas

29.11.2009 Valmieras Kultūras centrā notika Dziesmu saiņa „Sirds ar sirdi draudzējas” atvēršanas svētki, kurā klātesošie tika iepazīstināti ar jaunu, skanīgu labdarības projektu.

Dziesmu sainī „Sirds ar sirdi draudzējas” ir nošu grāmata, mūzikas CD un gadalaiku dziesmu kalendārs nākamajam gadam. Komponista Māra Lasmaņa mūziku un Pētera Brūvera dzeju ilustrējuši trīs mākslinieki: Līga Delvera, Ieva Nagliņa un Svens Neilands. Dziesmu sainī mazajiem ir pavasara, vasaras, rudens un ziemas dziesmas, ko iedziedājis Valmieras Mūzikas skolas koris diriģentes Irēnas Zelčas un Marikas Rolmanes vadībā, kā arī dziesmu fonogrammas „Quintus Anima” izpildījumā un melodijas trompetista Jāņa Porieša spēlē.

„Sirds ar sirdi draudzējas” atvēršanas svētkos labdarības projekta autori vairākus desmitus dziesmu saiņu dāvināja Valmieras pilsētas pašvaldībai, lai tie ceļotu uz Valmieras izglītības iestādēm. Valmieras Izglītības pārvaldes vadītāja Inga Zariņa-Bojāre informē, ka 1.decembrī Dziesmu saiņus jau saņēmusi Valmieras pamatskola, Valmieras Pārgaujas pamatskola, Valmieras Viestura vidusskola, Valmieras 2.vidusskola, Valmieras 5.vidusskola, Valmieras Valsts ģimnāzija, Valmieras Mūzikas skola, Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātpamatskola-attīstības centrs un Valmieras Jaunatnes centrs „Vinda”, savukārt 15.decembrī dāvinājumu saņems arī visas Valmieras pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes.

Inga Zariņa-Bojāre uzsver: „Dziesmu sainī „Sirds ar sirdi draudzējas” iekļautas skaistas un skanīgas bērnu dziesmas. Sirsnīgs paldies visiem, kuri ieguldījuši darbu tā veidošanā – īpaši Valmieras Mūzikas skolas audzēkņiem, diriģentēm Irēnai Zelčai un Marikai Rolmanei, komponistam Mārim Lasmanim un mūzikas skolas pedagogiem. Dziesmu sainis var kļūt par lielisku dāvanu Ziemassvētkos ikvienam, kuram patīk mūzika, dzeja un kurš vēlas iemācīties jaunas bērnu dziesmas,” saka Inga Zariņa-Bojāre.

Lai Dziesmu sainis nonāktu visās Latvijas skolās, ikviens tiek aicināts kļūt par dāvinātāju. Akcijas mājaslapā http://www.sirdsarsirdi.lv/ jānoklikšķina Ežuļa poga ar uzrakstu „Dāvināt” un jāaizpilda nepieciešamā informācija dāvinājuma veikšanai. Lai viens Dziesmu sainis nonāktu mūzikas skolotāja rokās, jāziedo pieci lati. Tikai dāvinātājiem http://www.sirdsarsirdi.lv/ būs unikāla iespēja iegādāties Dziesmu saini arī savā īpašumā par tādu pašu summu – pieciem latiem.

Dziesmu saiņa „Sirds ar sirdi draudzējas” veidošanu atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 25.05.2024 Piesakies uz "Lielais plosts 2024" TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Limbažu TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08807397sec.