Alfa dāvina ledus skulptūru izstādi Bērnu slimnīcai

21.12.2009 ledus skulptūru izstāde, kas gandrīz divu nedēļu garumā priecēja apmeklētājus pie t/p „Alfa”, atbalstot akciju „Lielie bērnu slimnīcai”, aizceļos pie Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas pacientiem. Ja gaisa temperatūra nekļūs siltāka, ledus mākslas darbi slimnīcas bērnus priecēs visas ziemas garumā.

Bērnu iemīļotie „Ledus laikmeta” varoņi - sliņķis Sids, mamuts Menijs, vāvere Skrets, zebiekste Baks un citi ledus izstādes mākslas darbi pirmdien no tirdzniecības parka „Alfa” aizceļos uz Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcu, lai turpmāk priecētu mazos slimnīcas pacientus. Ledus skulptūras slimnīcas pagalmā paši skulptūru tēlnieki uzstādīs un atklās pirmdien, 21. decembrī, plkst. 13.00 bērniem labi pieejamā un redzamā vietā.

“Kā katru gadu, arī šogad vēlējāmies šos ģimenes svētkus padarīt kādam gaišākus un priecīgākus. Akcijas „Lielie bērnu slimnīcai” aicinājums deva mums lielisku iespēju dāvināt skaistu un neatkārtojamu Ziemassvētku dāvanu bērniem, kuri svētkus svinēs šajā ārstniecības iestādē. Aicinu arī pārējos šajos svētkos kļūt Lieliem un piepildīt Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas pacientu mazos sapnīšus,” aicina t/p Alfa menedžeris Zigmunds Vīķis.

Ziemassvētki ir gada lielākais notikums ikvienam bērnam, pat tad, ja nākas svētkus pavadīt slimnīcas palātā. Pateicoties sirsnīgu cilvēku gādībai, slimnīcā pavadītais svētku laiks mazajiem pacientiem vairs nešķiet tik drūms. Labs garastāvoklis un smaids ir vislabākās zāles jebkurai slimībai, tāpēc aicinām ikvienu, kam ir kāda ideja kā iepriecināt slimnīcā esošos bērnus, īstenot to un kļūt Lielam,” piebilst „Lielo Bērnu slimnīcai” pārstāvis Kaspars Līcītis.

Vēl tikai šajā nedēļas nogalē pie t/p Alfa rīdziniekus un citus Latvijas iedzīvotājus priecēs vienīgais ledus šovs Rīgā un ledus mākslas darbu izstāde „Ledus laikmets Alfā”. Apmeklētāji uz vietas vēros kā talantīgais ledus tēlnieks Krists Zariņš no lieliem ledus klučiem veido īstus mākslas darbus, kuros varēs atpazīt arī tautā iemīļotus multfilmu varoņus, dzīvnieku figūras, jūras iemītniekus un citus šī mākslas veida šedevrus.

Ledus skulptūru autori ir Latvijā ievērojamākie ledus un smilšu tēlnieki Krists Zariņš un Uldis Zariņš, kas jau vairākus gadus piedalās dažādos ledus un smilšu skulptūru festivālos, kā arī tēlniecības performancēs ar citiem materiāliem. Savu ilggadējo pieredzi abi mākslinieki bagātinājuši dažādos semināros, simpozijos, izstādēs un starptautiski atzītos konkursos, kuros guvuši arī godalgotas vietas un apbalvojumus. Ledus skulptūru izveidei tēlnieki izmantoja vairāk kā 6 tonnas ledus sadalītu 40 ledus gabalos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Rija Domus Hotel
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44418693sec.