Valmierā notiks kontrtenora Sergeja Jēgera un „Sinfonietta Rīga” koncerts

21.02.2010 plkst. 17.00 Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā notiks kontrtenora Sergeja Jēgera un kamerorķestra „Sinfonietta Rīga” koncerts diriģenta Normunda Šnē vadībā. Koncertprogrammā skanēs Antonio Vivaldi kantātes, Arkandželo Korelli un Frančesko Džeminiāni instrumentālie koncerti. Programmā iekļautās kantātes izpildīs Sergejs Jēgers un kamerorķestris.

Kontrtenors Sergejs Jēgers (1979) ieguvis bakalaura grādu J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, 2005.gadā beidzis maģistrantūru pēc studijām pie profesora Kārļa Zariņa un lektora Andra Veismaņa. Dziedāšanas prasmes papildinātas mācoties Šveicē un Francijā. Sergejs Jēgers pazīstams ne tikai Latvijā, bet ieguvis atzinību un popularitāti pasaules mērogā. Solista sniegums atzinīgi novērtēts gan speciālistu, gan mūzikas mīļotāju vidū.

Sergejs Jēgers ir iedziedājis trīs albumus. 2006.gadā iznāca pirmais soloalbums „Ave Musica”, 2007.gadā klajā nāca albums „Duende”, kurā Sergejs Jēgers muzicē duetā ar saksofonistu Arti Gāgu, bet pērn iznāca dziedātāja trešais disks „Dziesmiņās remdējos” – Raimonda Tigula aranžētās latviešu tautas dziesmu apdares solists ieskaņojis kopā ar orķestri „Sinfonietta Rīga” un diriģentu Māri Sirmo.

 

Valsts kamerorķestris „Sinfonietta Rīga” dibināts 2006.gadā, kolektīva mākslinieciskais vadītājs ir Normunds Šnē. „Sinfonietta Rīga” repertuāra pamatā ir klasikas vērtību kopšana un arī jaunas, mūsdienīgas skaņu mākslas piedāvājums atsaucīgai sabiedrībai. Orķestrī muzicē vairāk nekā 30 jauni mūziķi, kopā veidojot saliedētu kolektīvu. Koncertdarbība norit gan Rīgā, gan citviet Latvijā, izveidojot arī sadarbību gan ar pašmāju, gan ar ārzemju mūziķiem un izpildītājiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē. Biļešu cena: Ls 5,-, pensionāriem un skolēniem – Ls 3,-.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 17.05.2024 Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71639895sec.